"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gözlerimin içine bakan korkuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biokinesis16

Kayıtlı Üye
başlıktada söylediğim gibi geçen arkadasla otururken birden susup gözlerinin içine baktım arkadasın sanırım baya korkmus olucakki bahane bulup kaçtı gitti eve aynı şekilde dün en yakın arkadasıma aynısını uyguladım yapma şöyle dedi nabıyom felan dedim bişi diyemedi 2 kişide baya korktugu gözlerinden belli oluordu neden böyle bişi yaşıorm yani gerçekten psikolojik olamaz 2 kişide ayrı kişiler

duygu gözlerimin rengini bende çözemedim her ortamda değişiyor ela koyu yeşil normal yeşil tonları değişior

Bence sizinle alakalı bir durum değil, Kafanıza takmayın. Ve sorun benden mi korkuyorsunuz diye. Göz kalbin aynasıdır derler ama sizin yaşadığınız olay paranormal bir olay değil bence. :)

Korktuğundan emin misiniz. Belkide sadece rahatsız oluyorlardır. Ben bir yerde nereye bakıyorsanız enerjiniz ordadır diye birşey okumuştum.Belkide enerjinden rahatsız olmuş olabilirler tabi bu benim görüşüm.
Sevgi ve ışıkla

Gözleriniz renkli olduğundan ton değiştiriyor olmalı bu normal. korku konusunda hala anlamış değilim... Yetenekleriniz varsa bunlardanda olabilir belki...

rahatsızlık değil eğer rahatsızlık olsaydı bakma deyip kaçmazdı sadece bakma derdi arkadaş resmen kaçar adımlarla uzaklasıordu gel dedim demesem gidiordu ki sonradan gitti zaten

bilmiyorum anlam veremedim ama genede bir düşünün her ihtimal olabilir imkansız yok değilmi?Ama moderatörlerimiz bu işe el atarşarsa derinden ççözerler diyorum ve umuyorum
sevgi ve ışıkla

Aynısı başıma geldi, 10 kişi dövmek için koşturmuştu beni, tabi bende kaçtım izimi kaybettirdim :D sonra bir ağacın altına geçtim, karşıdan 2 kız geliyodu ve baktıklarını fark ettim bende baktım, nedense hepsi koşa koşa kaçmaya başlamıştı :D Ben normalde evde sürekli biokinezi denerdim, ama o gün denememiştim zaten beceremiyordumda, acaba istemeden biokinezimi oldu demiştim ama sanmıyorum yani bendende korkmuşlardı :D:d

birine uzun süreli ya da korkutucu vs bakarsanız tabi rahatsız olur.
kimse kendisine uzun süre bakılmasını sevmez.
bunu herkes uygulasın bakalım tepkileri buraya yazalım :D ne kadar normal ya da ne kadar anormal karşılandığını daha rahat görebiliriz.
bir sevgilim vardı bazen mavi bazen yeşil oluyordu gözleri hiç korkutucu değildi ne var bunda ortama o ana göre değişiyor sadece :P

Bakis seklinizden urkmusler,sizi kirmamak icin de birsey demeden gitmeyi tercih etmislerdir. Iki kisi bir kaniya varmak icin cok yetersiz bir sayidir,baktigim her 20 kisi ile 2 kisi arasinda cok fark var sanirim :)

Arkadaş dikdik bakınca korkmuşlar sanırım ama benim başımdan geçen olayda ben 2 snden fazla bakmamışımdır, ardındanda koşa koşa kaçmaya başlamıştı o 2 kız :D
Aslında hoşuma gitmişti benden korkmaları, istemeden birşey mi yaptım diye düşünüyorum o günden beri konu açmayı düşünmüştüm, boşver diyip geçiyodum birşey çıkmaz diyodum, bu konu denk geldi bende yazayım dedim :)

benzeri bende de var. 3 yıl önce kyk yurdunda hareketli bir gece yaşadık, bir arkadaşımızın odasını değiştirdik ve bizim odamıza aldık. ardından oda arkadaşımla sigara içmek için binanın ön kısmına gittik. karşılıklı yere çömelmiştik. sigaralar bitmeye yakın kız bana yanıt vermek için başını kaldırıp yüzüme baktı. bir an içinde yüzünde bir dehşet ifadesi belirdi. çığlık atıp geriye doğru düştü. sonra başını kollarının arasına alarak ağlamaya ve inlemeye başladı. önce tepki veremedim, ardından yerden kalkması için yardımcı olmaya çalıştım ama ona dokunmama izin vermedi. inleyerek yüzüne bakmamam için yalvardı. kendini biraz toparlayınca da, yüzüme bakmamaya çalışarak kalktı ve ben bu yurtta kalmam deyip odaya gitti. toparlanmam biraz vakit aldı, odaya gittiğimde telefona odaklanmıştı. mesaj attım hatta espri yaptım ama yanıt vermedi. diğer kızlar sigara içmeye gitmek için kalktıklarında onlarla gitti.
uzun zaman benimle yalnız kalmadı, konuşmadı, 2 aydan uzun süre boyunca gözlerime bakmadı. kendini biraz toparlayınca gördüklerini anlatması için baskı yaptım. bir an için gözlerimi, göz bebekleri olmadan, tamamen siyah gördüğünü söyledi. ne olduğunu anlayamadan karanlıkta düştüğünü hissetmiş, kendini o yüzden geriye itmiş. ayrıca düşüş hissiyle birlikte bir şehir gördüğünü söyledi. bir anlığına görünen, eski çağları anımsatan, mermerden inşa edilmiş bir şehir olduğunu söyledi. bu biraz sarsıcı oldu çünkü o şehir bana ait bir kurgu ya da en azından böyle olduğunu söyleyebilirim çünkü hatırladığım kadarıyla bu düşünce hep aklımın içindeydi. telkinlerimde ve çizimlerimde kullanıyordum ama yıllardır bu kurguyla telkin yapmadım. yani herhangi bir şekilde bu kurgu şehirden haberdar olması imkansız.
bu şeyden sonra iletişimimiz tamamen yıprandı ve görüşmeyi bıraktık. o yüzden benzer deneyimleri olup olmadığını bilme şansım olmadı.

Sorununa kesin çözüm: Sinirlerini gevşetmeye çalış. İster ilaçla ister ilaçsız...
İlaç önerileri soruyorsan biraz korkutucu olabilir. Kafa yapıcı her ilaç sinirlere etkisi vardır ama sana temiz önerim psikiyatriye git.
Aynı sorun bende de vardı. Yolda yürürken, karşılıklı muhabbet ederken... Bi sanal alemde bu sorun yoktu :D (doğal olarak)
Psikolojik sorunlar bunlar kardeşim... İnsanlarla iletişimini etkiler. Sanax kullanan birisi vardı. Adamın dedi ki; "e be kardeşim ben bu hapları kullandığımda benim akli dengem akıl sorunlarım dengeli oluyor dengesiz davranmıyorum dengeli davranıyorum.. demek ki bu beni iyileştiriyor ki kötü yapmıyor beni."
Kimisi hap kullanır iyiyken kötü olur. Bu adam kullanmadığı zaman kötü kullandığı zaman iyi :)
Hisset.. Beyninde seni sinir eden birşeyler olduğunu hisset. Sanki seni sıkıyor boğuyor.. İleriye gidemiyorsun. Sana hep engel!
Yok etmeye bak.. yoksa gerisini bilmiyorum.

Yaşamımdan örnek: şizofren olan arkadaştan aldığım haplar vardı onları kullandıgımda bende iyi oluyordum daha net daha saglam ve insanlarla daha içli oluyordum. Bunu bizzat gözlemledim. Ayıkken nasılım Bayıkken nasılım şeklinde.. İçiyorsan güzelsin diye boşuna dememişler. Haa buradaki dediklerim uyuşturucu niteliğini andırsa da illa kullanın demiyorum ona da gelicem bisn. Sinirler gevşiyor kendime geliyordum. Karşımdakiler benle diyolağa girdiklerinde normalde 2dk sürmez ama öyleyken saatlerce sürebiliyordu. Bende de var birşeyler biliyorum. Çünkü 5-6 senedir nikotin alıyorum. beslenme dengesiz.. sosyal aktivite yok. zamanında madde de kullandım.. Nerede dengem bozuldu bilmiyorum ama illa etken birşeyler vardır.

Bu dediğim sadece bir teori. Büyük ihtimal de öyle olduğunu sanıyorum. Unutmamalıyız ki her ilaç laboratuvar çıkışlıdır. Zararı yoktur size belki ama doğal olmayan bir yöntemdir. Ne oluuuur ne olmaz..... Sakıncalı mı? Yararlı mı? Şüpheli.. Zaten psikiyatri de süreyle seni tedavi ediyorlar. O süre bittikten sonra sana ilaç yazmıyorlar doktor hadi sen tamamsın diyor :D

NOT: GERÇEK YAZILAR

bence bu belirtileri çözecek bir yaklaşım olur. sorunun ne olduğunu çözmez, sorunun görüntüleri siler. yani kırılmış bir kemiği düzeltmek yerine morfin yapmaya benziyor.

beyni ve kimyasallarını uzun süreli şekilde etkileyen hiçbir şeyin yardımcı olacağına inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri