Sorununa kesin çözüm: Sinirlerini gevşetmeye çalış. İster ilaçla ister ilaçsız...
İlaç önerileri soruyorsan biraz korkutucu olabilir. Kafa yapıcı her ilaç sinirlere etkisi vardır ama sana temiz önerim psikiyatriye git.
Aynı sorun bende de vardı. Yolda yürürken, karşılıklı muhabbet ederken... Bi sanal alemde bu sorun yoktu

(doğal olarak)
Psikolojik sorunlar bunlar kardeşim... İnsanlarla iletişimini etkiler. Sanax kullanan birisi vardı. Adamın dedi ki; "e be kardeşim ben bu hapları kullandığımda benim akli dengem akıl sorunlarım dengeli oluyor dengesiz davranmıyorum dengeli davranıyorum.. demek ki bu beni iyileştiriyor ki kötü yapmıyor beni."
Kimisi hap kullanır iyiyken kötü olur. Bu adam kullanmadığı zaman kötü kullandığı zaman iyi

Hisset.. Beyninde seni sinir eden birşeyler olduğunu hisset. Sanki seni sıkıyor boğuyor.. İleriye gidemiyorsun. Sana hep engel!
Yok etmeye bak.. yoksa gerisini bilmiyorum.
Yaşamımdan örnek: şizofren olan arkadaştan aldığım haplar vardı onları kullandıgımda bende iyi oluyordum daha net daha saglam ve insanlarla daha içli oluyordum. Bunu bizzat gözlemledim. Ayıkken nasılım Bayıkken nasılım şeklinde.. İçiyorsan güzelsin diye boşuna dememişler. Haa buradaki dediklerim uyuşturucu niteliğini andırsa da illa kullanın demiyorum ona da gelicem bisn. Sinirler gevşiyor kendime geliyordum. Karşımdakiler benle diyolağa girdiklerinde normalde 2dk sürmez ama öyleyken saatlerce sürebiliyordu. Bende de var birşeyler biliyorum. Çünkü 5-6 senedir nikotin alıyorum. beslenme dengesiz.. sosyal aktivite yok. zamanında madde de kullandım.. Nerede dengem bozuldu bilmiyorum ama illa etken birşeyler vardır.
Bu dediğim sadece bir teori. Büyük ihtimal de öyle olduğunu sanıyorum. Unutmamalıyız ki her ilaç laboratuvar çıkışlıdır. Zararı yoktur size belki ama doğal olmayan bir yöntemdir. Ne oluuuur ne olmaz..... Sakıncalı mı? Yararlı mı? Şüpheli.. Zaten psikiyatri de süreyle seni tedavi ediyorlar. O süre bittikten sonra sana ilaç yazmıyorlar doktor hadi sen tamamsın diyor
NOT: GERÇEK YAZILAR