"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Göz netligini degistirme

DreamLucid35

Kayıtlı Üye
Arkadaslar zaten boyje bir konu açılmıştı ama arkadas fazla detay vermemis. Herhangi bir noktaya odaklanip acaip boguk bir goruntu elde edebiliyorum. Gozluklu bir insanın gozlugunu cikarmasi gibi. Arkadaslarimin gozunun icine bakarak yaptim ve goz bebegin deli gibi sallaniyor dediler. Ancak goz bebegimi nasil sallayabilirim? Bu nasil mumkun olabilir? Kaslarla ilgili bir sey olsaydi bende olan kas sizde de var. Benden bir farkiniz yok. Suanda bile gozumu acaip boguklastirdim. Insanlarla konusurken normal bir sey sekilde yapabiliyorum odaklanmama gerek yok gozumi hareket ettirirken bile yapabiliyorum. Bunun anlami ne olabilir? Bunu kendime faydali bir sekilde kullanabilir miyim?
Tesekkurleer

Şimdi yazıyı okurken bile karşıya bakıp yaptım. Diğer konuyada yazdım bunada yaziyim çok normal ve herkesin yapabileceğini düşünüyorum. Özel olduğunu düşünmüş olabilirsiniz fakat çok olası bir durum.

Uyarıcı madde aldığımda aynı etkiyi gösteriyor göz bebekleri resmen titriyor ,sağa ve sola kayıyor. Birinci şahıs açısından ise nesneler büyüyüp küçülüyor ve sürekli hareket ediyor. Bunun sebebi o anda maddenin etkisiyle vücudda aşırı enerji olması ve o an göz bebekleri aşırı hızda sağa sola bakıyor. Siz de de benzer bir durum var normal zamanda göz bebeklerinizi istediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz.

pembekuvars'ın da belirttiği gibi bu herkesin yapabildiği normal bir durum. Herhangi bir egzantrik bir şey yok. Fazla takılmayın.

Geri