"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gördüğüm tuhaf yaratık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dekovil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dekovil

Kayıtlı Üye
arkadaşlar belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim; dün gece garip birşey oldu adının dahle olduğunu söyleyen mor bir yaratık ve güç ile muhatap oldum
rüyamda önce küçüktü zaman geçtikçe güçlendi ve büyüdü gitmemesinden korktuğum için ve cidi bir reddedişle gönderdiğimi umuyorum ne olabileceğine dair fikri olan varmsa lütfen bilgi versin şimdiden teşekkürler
beni bir hayli korkuttu.......

Bilinç altınıza işlemiş her rüyanın bi yorumu olması gerekmez siz rüyada görüyorsunuz ben gerçek yaşamda, ama beden alıştı artık korku yok yani kafanıza takmayın her şeyi parapsikolojiye vurmak gerekmez.

teşekkürler ilginiz için sadece çok korktum zaman zaman hissettiğim şeyler olur ama çok da ciddiye almam ama dün gece kendimi uyandırmak zorunda kaldım ki şu an uyumaya korkuyorum

Dün öğle saat 14:25 felandı heralde oturuyorduk yanımda yiğen vardı, elektrik olmadığı için bilgisayar yada başka bi aleti kullanamıyordum trafoya yanmıştı otururken kapının oradan simsiyah gölge şeklinde birşey çıktı korkmadım, ama ilginçti baktı direk yok oldu sanki ara sıra böyle şeyler geliş - geçiş yapar aldırmam ben misal geceleri yaşayan birisiyim gündüzleri sevmem aydınlığı - ışığı o yüzden bu saatlerde geliyorum uyumaya korkmayın uykunuz varsa uyuyun birşey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri