"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm süiletimsi ucan gölgeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ????
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

????

Kayıtlı Üye
Merhaba
Bi anda belirip cok hizli bi sekilde ilerleyen siyah gölgemsi seyler görüyorum. Bazen sarı da oluyo genelde yüz hizzamdan gecerdi ama son zamanlarda her yerden geciyolar sıklıklari artti. Her seferinde sadece 1 tane goruyorum cehaftada 1 tane gorurken gunde 3-4 tane görmeye basladim. Gördüğüm gölgeler ortadan kayboldugu anda basima bi agri giriyo acaba bu agrinin , sıklıgının artmasinin ve bunlari gormemin nedeni ne olabilir ? Şimdiden cevap veren herkeze teşekkür ederim

Merhaba
Bi anda belirip cok hizli bi sekilde ilerleyen siyah gölgemsi seyler görüyorum. Bazen sarı da oluyo genelde yüz hizzamdan gecerdi ama son zamanlarda her yerden geciyolar sıklıklari artti. Her seferinde sadece 1 tane goruyorum cehaftada 1 tane gorurken gunde 3-4 tane görmeye basladim. Gördüğüm gölgeler ortadan kayboldugu anda basima bi agri giriyo acaba bu agrinin , sıklıgının artmasinin ve bunlari gormemin nedeni ne olabilir ? Şimdiden cevap veren herkeze teşekkür ederim
Ben de nadiren görüyorum. Bir anda kayboluyor siyah toz bulutu gibi.

Merhaba
enerjileri de görüyor olabilirsiniz özellikle de zaman zaman gri zaman zaman renkliyse, üçüncü göz ile görüldüğü için ve kullanmayı bilmediğiniz için göz yanılması şeklinde görünürler

Farklı bir konuda bahsetmiştim, bu belirtiler göz tansiyonun da işaretleridir ve migreni tetikleyebilir. Öncelikle doktora başvurmanızı öneririm eğer bir sonuç alamazsanız Yule'den bakım talebindr bulunabilirsiniz. Sevgiyle kalın.

bu dünyaya ait olmayan ve görebildiğimiz her türlü varlığı üçüncü gözümüzle görürüz, ( halisülasyonlar hariç)
Ufak bir düzeltmede bulunayım. 3. göz aşırı çalıştığı zaman, ortaya çıkan semptomlardan biri halusinasyondur. Sezgisel yetenekler 3.göz dengedeyken isabetli sonuç verir. Bu da çoğu zaman hassas bir çalışma gerektirir. (Meditasyon vb)

enerjileri de görüyor olabilirsiniz özellikle de zaman zaman gri zaman zaman renkliyse, üçüncü göz ile görüldüğü için ve kullanmayı bilmediğiniz için göz yanılması şeklinde görünürler
Olabilir kullanmayi bilmedigin için demişsiniz acaba bunun için önerebiliceğiniz bi alıstırma var mı ?

Merhaba
Siyah olanlar iyi değil,Muska, vefk taşıyor musun, yada evde taşıyan var mı ? eğer yoksa evin sağını, solunu yokla iyice, belki biri bir işlem yapmış olabilir.

Tıp dilinde buna göz yanılması deniliyor... Bazen aklımız bizimle oyun oynayabilir... Herşeyi gerçekmiş gibi algılayabiliriz...

Gördüğünüz şeyler bakışlarınızla aynı anda mı hareket ediyor? Başka bir yere Bakışlarınızı çevirerek gördüklerinizi oraya çekebiliyo musunuz

Geri