"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm Sembol..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wblackw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wblackw

Kayıtlı Üye
arkadaşlar çizmeye çalıştım ancak benzetemedim dün gece saat 4 gibi uyuyakaldım 6ya doğru uyandım ve gördüğüm rüya gerçekten beni etkiledi tam olarak neler oldu hatırlamıyorum ama elimin içinde anlatmam gerekirse şöyle bir sembol vardı..

elimin ortasında büyük bir yuvarlak delik yani içinden bir fındığın geçebilceğinden biraz daha küçük sonrasında 4 kenarında 1er küçük yuvarlak onlarında hemen köşesinde yarım daire şeklinde delikler...
görür görmez uyandım.. Bu arada umarım anlatabilmişimdir anlattıklarımdan yola çıkarak çizebilcek biride varsa görürsem bu diyebilrim şimdiden teşekkürler

gerçekten beceremioruM=) şöyle soyleyeyim kenardaki kapalı yuvarlaklarda ortadaki açık yuvvarlak gibi ancak daha küçükleri

gerçekten beceremioruM=) şöyle soyleyeyim kenardaki kapalı yuvarlaklarda ortadaki açık yuvvarlak gibi ancak daha küçükleri
Olmaz öyle çizin. Zaten canım sıkkın her yerde kar var burada yok. :hang:
Bu kadar çizdim anlattığınız kadarıyla. Becerirsiniz açın paintte dosyayı yapın. :)

sonrası yok ama öncesi var bir binadayım elimi bir yere dayıyorum sanırım bir duvar sonra büyük görkemli bir asansöre biniyorum asansör camdan elime bakıyorum bu simge ilk önce boya sanıyorum elime arkadanda bakıyorum ve delik olduğunu görüyorum ve o an uyandım..

sonrası yok ama öncesi var bir binadayım elimi bir yere dayıyorum sanırım bir duvar sonra büyük görkemli bir asansöre biniyorum asansör camdan elime bakıyorum bu simge ilk önce boya sanıyorum elime arkadanda bakıyorum ve delik olduğunu görüyorum ve o an uyandım..
Hangi el? Başka detay? Kişiler? Hisler? Olaylar? Uyandıktan sonraki hisler?

Sağ elim .. Asansörde annem ve kız kardesim(ablam) vardı.Neden bilmiorum elimi onlardan saklamaya çalışıyordum uyandığımda sadece elime baktım ve fazlasıyla ürkmüştüm.

Geri