"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm Rüyanın Anlamı Ne Olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan damned
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

damned

Kayıtlı Üye
Merhabalar:) Doğrudan konuya giriyorum. Bir kaç gün önce sevgili Pembe kuvars arkadaşımızı rüyamda gördüm. Daha önce gerçek hayatta kendisini görmemiş ve adını bilmiyor olmama rağmen, ertesi gün rüyamı kendisine anlattığımda adını ve fiziki özelliklerini birebir olarak gördüğümü öğrendim. Rüyanın içeriğine gelince; Yemyeşil bir tepenin üzerinde, altından ırmaklar akan muhteşem bir köşkün nur gibi bir ışıkla aydınlanmış salonunda tahtvari bir koltukta oturuyordu. Üzerinde kahverengi rengi, altın ile işlenmiş uzun bir elbise vardı. Bana adını söylüyordu.

Not: Gördüğün kişinin o olduğunu nerden biliyorsun diye sormayın:) Uyandığımda nasıl olduysa biliyordum o olduğunu. Rüya görenindir derler ancak bu durumda neye yoracağımızı bilemedik. Sevgiler:)

Bu rüya bana hiç yabancı gelmedi.Zira rüyayı gördüğün günün sabahı pembekurvasın ismini bildiğin bu rüyanın whatts Ap mesajıyla uyandım.:)
Muhtéşem bir ruya ,umarım ikinizde yorumuna dahil olursunuz gerçek hayatta.Hayır olsun.
Adını bildin Britney ,onu duyduğumda bende şok oldum.

Bu rüya bana hiç yabancı gelmedi.Zira rüyayı gördüğün günün sabahı pembekurvasın ismini bildiğin bu rüyanın whatts Ap mesajıyla uyandım.:)
Muhtéşem bir ruya ,umarım ikinizde yorumuna dahil olursunuz gerçek hayatta.Hayır olsun.
Adını bildin Britney ,onu duyduğumda bende şok oldum.

Bana verdiği hissiyat çok ferah ve güzeldi:) Daha önce buna yakın birkaç tecrübem oldu ancak hepimizin aşina olduğu sebeplerden ötürü pek paylaşmam böyle şeyleri.

Pembe kuvars'in cennete benzeyen gönlünü görmüssün, güzemis bu ruya, muhtemelen kendisinden hayatina deger katacak bilgilere destek yardima ulasacaksin.

Bilirim öyle rüyaları asla o rüyadan çıkmak istemezsin hatta gerçek olduğuna inanmak istersin banada benzer rüyalar oluyor :) foruma ilk geldiğimden beri britney ile pembekuvarsın arkadaş olduğunu hissetmiştim aman allah nazardan korusun :Angel_anim: :nopity:

Geri