70 iyiliğininümündeTE]
Tamam işte, sayın yaşlılar hep sokaklarda gezer, yürür belki camiye gidip geliyordur orası onun yolunun üstüdür. Belki benim dedem bile olabilir, gidip konuşursan dövmez seni. 5 aydır bakışıyorsunuz git açıl artık aron
Şaka bir yana cidden, bu kişinin nesi seni bu kadar düşündürüyor? senin iyiliğini istiyorum, Bu olayı bir en yakın zamanda çözüme ulaştır, ben normal insan olduğunı düşünüyorum ama fantastik bir yönü olduğunu düşünüyorsanda bir konuşma bir olay olsun, böyle sallantıda var mı yok mu nedir gibi düşünceler meşgul eder beyni
Kivep öyle deme
Ben üni zamaninda her gün ayni saate evi terk ederdim ve üniye hep ayni tasiti ayni yol uzerinden kullanirdim,yolumun üstünde bir köse vardi büfe kenari, o kösede her gün ayni kadini ayni posisyonda görürdüm kadin bir ayagini duvara yaslar sigara icerdi, her gün her gün..Baskasida olmazdi sabahin körü.
Belirli bir zaman sonra artik ben köseye yaklastigimda beni bekleyen manzarayida tahmin edebiliyorudum. Bu kadin sihayi bir kadindi sac modeli hep ayniydi hep kot pantolon giyerdi hep ayni mont olurdu ve vazgecilmez sigarasi. Yahu insan hicmi pozisyon degistirmez, bir sabahda büfenin baska yaninda bekle dimi.. O ban bakardi ben ona hic selamlasmazdik ama birbirimizin ilgisini cekerdik, zira ben onu her gun görüyorsam oda beni her gün görüordu, fark suydu benim kiyafetim halim degisirdi onun degismezdi.
Bir zaman sonra bu manzarayi hergün ayni saate görmek benim algimi kurcaladi, paranoyak oldum.O sahne beni cok etkilemisti, artik hersey izafi olmaya baslamisti, o sahne sabit fakat diger hersey degisiyor, belkide o sahne benim hayatimdi belki cehennemimdi, belki suurumda kitli bir sahneydi ve surekli suurum bu sahneyi kusuyordu, belki ben hic universiteye gitmiyordum gunlerden persembe degildi aylardan ocak degildi, belki hayatim bir kurgu idi ve sabit olan tek sey bu sahnenin kahramani o siyahi kadindi

ya ya.. böyle oluyor yani, naptim yolumu degistirdim bu iskenceyi daha fazla kaldiramadim