birvarmisbiryokmus
Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar. 3 gün önce sabaha kadar uyumamıştım. Sabah 5 gibi uyumak için yatağa girdim tam uykuya dalacakken odaya biri girmiş gibi hissettim, gözümü açtıgımda odanın kapasında şeffaf birinin durduğunu kafasının sağa doğru yatık bana dönük bir şekilde dikildiğini gördüm. Uykusuzluktan göz yanılsaması halisülasyon tarzı bir şey gördüğümü düşündüm. Garip bir yapısı vardı, tamamen şeffaf diğer taraf görünüyordu ama orda dikiliyordu, yani kendiside görünüyordu. Ne kadar kendimi uykusuzluktan diye telkin etsemde duramadım evden dışarı çıktım biraz hava alıp tekrar eve döndüm. Duşa girdim. Duştan çıktıktan sonra saçlarımı kuruturken bu sefer banyonun köşesinde yine gördüm. Hiç bir şekilde korkmadım yokmuş gibi görmemiş gibi davrandım. Kaç gündür aklımı kurcalıyor acaba gerçekten orada bişey var mıydı ? Uykusuzluktan olsa günün geri kalanında da bu tarz seyler görürdüm diye düşünüyorum, ama bi daha hiç olmadı ve geceye kadarvuykusuzdum ama benzer bişey görmedim. Bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, teşekkürler.