berkayildiz
Kayıtlı Üye
| |
| |
Kötü mü iyi mi olduğunu nasıl anlayabilirizBir varlık sizinle iletişim kurmaya çalışmış olabilir.
Üzerime o bebeği 4-5 defa vurunca direkt açtım gözümüOlay yaşanır yaşanmaz mi açtınız gözünüzü ?
şahsi düşüncem korunma yapmanız eğer ki korunma yaptığınız halde devam eder ise iletişim olabilirÜzerime o bebeği 4-5 defa vurunca direkt açtım gözümü
Bu konularda çok korkum yok açık konuşmak gerekirse bizden üstün olduklarını düşünmüyorum sadece ne olduğunu merak ediyorum bilgisizlikten ben iletişime hazırımşahsi düşüncem korunma yapmanız eğer ki korunma yaptığınız halde devam eder ise iletişim olabilir
09:15 de alarm kuruluydu 10:00 da bi yerde olmam gerekiyordu uyanıp geri uyuya kaldım 09:50 gibi bu tür rüya,lucid veya astral başıma geldi.Saat kac gibi oldu? Yeri geliyor dayak yedigimiz zamanlar bile oluyor o yüzden bu kadar öz güven iyi değil.
Sıfır bilgiye sahibim koruma hakkında hangi konuya yönlendirebilirsiniz ? Ve yaşadıklarım hakkında benim ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Değerli yorumlarınızı beklemekteyim.Varlıklar sanılanın aksine size zarar verebilirler. @Absoluta Virtute bu konuda tecrübelerime ve enerjisel olarak ne kademelerde olduğuma sahit birisi özgüven güzeldir fakat burada bazı enerjisi yüksek arkadaşların bile kaldıramayacağı saldırılar geliyor. O yuzden herkese once korumalar yapması konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Önce kendinizi korumayı öğrenin lütfen
Her zaman inancınız doğrultusunda koruma yapın. Örneklemem gerekirse musluman olduğunuzu kabul edelim. Nas-Felak sureleri koruma sağlar. Tabi bunlara ek Ayetel kursi Amener rasulu ve Hafız esmasinida örnek verebiliriz. Bunları okurken anlamlarını bilerek ve yüreğinizle okursanız gayet güzel bir koruma sağlarsınız. Durumunuzda korkulacak bisey olmadığını ve sadece musallat yaşadığınızı düşünüyorum.( Bakım yapmadan net bir şey söylemek anlamsız oluyor.)Siz korundukça sizden bisey alamayacağını anlayacak ve uzaklaşacaktır. İlk zamanlar muhtemelen etkisini arttıracak ve korunma konusunda engel olmaya çalışacaktır siz aldırış etmeden kendinizi korumaya almaya devam edeceksiniz ve kurtulacaksınız.Sıfır bilgiye sahibim koruma hakkında hangi konuya yönlendirebilirsiniz ? Ve yaşadıklarım hakkında benim ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Değerli yorumlarınızı beklemekteyim.