"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm beyaz daire..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kevinlonnie

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar bugün kuzenlerimden ayrılıp evime gidiyordum fakat merdivenlerden inerken Beyaz küçük bir daire bir kaç tur atıyordu bunu ne diye yorumlayabilirsiniz? Arkadaşlar yalan konuşmuyorum, yalan konuşsaydım bunu yazma gereği duymazdım, teşekkürler.. (Not: Arkadaşlar gördüğüm yerde ışıkta vardı bundan kaynaklanmış olabilir mi?)

melekler olabiilir belki bazen ışık halkaları şeklinde gözükebiliyor diye biliyorum. yanlış biiliyorsam da biir beni düzeltsin lütfen...

tekrar görmeyi iste eger gözükürse irtibat iste rüyanda seni korkutmadan ve emin olarak gelmesini iste,

cevap verirse yani dilediğin şekilde gelirse iyi ama tekrar olmaz ise üstüne düşme bence.

Arkadaşlar herşeyi paranormal olarak bakmayın melekler insanın göremeyeceği kadar küçüktür. Adamın psikolojisini bozmayın lütfen

Büyük ihtimal içmişiniz galiba 100 promili geçtiniz veya gördüğünüz ateş böceğidir :D

Arkadaş burada sorusunu ciddi bir şekilde sormuş.Dalga geçer şekilde yazı yacaksanız yazmayın.Forum kurallarını okuyun.Birisi de gelip sizin açtığınız konuda dalga geçer şekilde yazı yazsa sinirlenirsiniz değil mi ?

Selam arkadaşlar bugün kuzenlerimden ayrılıp evime gidiyordum fakat merdivenlerden inerken Beyaz küçük bir daire bir kaç tur atıyordu bunu ne diye yorumlayabilirsiniz? Arkadaşlar yalan konuşmuyorum, yalan konuşsaydım bunu yazma gereği duymazdım, teşekkürler.. (Not: Arkadaşlar gördüğüm yerde ışıkta vardı bundan kaynaklanmış olabilir mi?)

Bir anlık yanılma olabilir,ışık yansıma ya da sanrı,halisünasyon da olabilir.Hemen parapsikolojiye bağlamak sadece sizin psikolojinizi etkiler.Daha fazla görürseniz bir göz doktoruna gidin doktor bir şey yok derse buradan ciddi yardım alabilirsiniz ama şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor.

Sevgiyle Kalın. :)

Bende bazen minik, beyaz ve mavi renkli ışıklar görüyorum. Ama nedenini bilmiyorum. sizinki de böyle bir şey herhalde.

Göz yanilmasi denilen olay olabilir. Eğer dalginsaniz yada düşük ışıktan yüksek ışığa yada tersi bir ortama geçiş yaptysaniz bundan olmuş olabilir

O an farkında olmadığınız bir yansıma ışık oyunu olabileceği gibi dünyada ORB adıyla tanınan melek enerjisine yorulan ışık varlıkları da olabilir, her iki halde de zararsızdırlar, ORB iseler çoklukla dingin ya da neşeli ruh hallerinde ortaya çıktıkları varsayılır, hangisine inanmak isteyeceğiniz ise tamamen sizin algılama isteğinizle ilgilidr.Sitemizde melek enerjileri/Orblar başlık konular var, inceleyebilirsiniz.
Konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri