Arkadaslar gecen gun gorumceme gıttık dedımkı ılk oturma odamın camın avuruldugundan bahsetım ve oylekı evde o gunde hıcb bır ısık yakmamıs karanlıkta oturuyordum ses seda yok yanı ben olsam evde bırı oldugunu dusunmem neyse dedım boyle boyle oldu abıne soylesem mı bılmıyorum ısı falan bırakır dedım gorumcemde soyle basına bısey gelır dedı ben yıne soylemedımneyse gece 12 ye dogru eve geldık esım gıyındı cıktı bende gece tv ızlerken uyuyp kalmısım koltukta butun ısıklarıda actım gece heryerı lavobo banyo salon her yerı actım yanı dıyorum o kadar ısıgı goren ınsan gelırmı ve sadece kafasını gordum ve ellerını sesını duydum ustune basa basa ac camı ded ben ne apacagımı asırdım bısı dıyemedım hemen erdeyı cekıp bıcak aldım o sırada guldu ve ses kesıldı , evet yasım bıraz daha ılerı olsa belkıde cesaret edıp camı acar kım dıye bakardım ama korktum ıste , ve o gece gorumceme bunu soyledıgım gece eve geldıkten sonra oldu bu , burada kopek var herkeze herseye havlar o gece sokakta olmasına rahmen hıc sesı cıkmadı

fftopic:gorumcemde dıyor ısıkları acma bu kadar ısıkta gelmıs gelen ısıgı kapatsam ne olacak kapalıykenden oldu sasırdım ne yapıcam bılmıyorum , polıse gıtsek dıcekler hayal gormussun ayak ızı falan yok delı damgası yerım valla