beklenen_bebek
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar konuya hemen gırmek ıstıyorum , esım 3 vardıyalı calısıyor 12:8 vardıyasında gece evde tektım cocukta yok saat tam olarak 3:36 dı sanırım koltukta uyumusum tv acıktı bırden kapıya bırı ısrarla zılı calmaya basladı onun sesıne uyandım kapıya gıdene kadar zılın sesını duydum mutfaktan acıp kapıya dogru seslendım kım o dıye ır kac defa tekrarladım ses cıkmadı seste kesıldı tam odaya dogru gıderken mutfak camına bırı var gucunle vurmaya basladı neredeyse cam kırılacaktı camı acmaya korktugum ıcın perdeyı acıp baktım mutfak tarafındada fındıklı ve orman var zıfırı karanlık neyse actım o sıra duvarın kenarına bır adam gızlenmıs sadece kafası var vuvut yok yuzu ve boynuna kadar akalllar ınıyor kırlı sakal elınle ısaret edıp seslı bır sekılde camı ac camı ac dedı anlayamadım bırden ırkıldım gerı cekıldım o sıra gulmeye basladı elıme bıcagı aldım ve yatak odasına gıdıp camı acıp bagırmaya basladım komsuma evde bırı var dıye baktılar ama kmse yoktu o gece orda kaldım sabah esım geldı durumu anlattım ama baktı dedı mutfak camının orası camurlu bır yer kucuk cımenler var eger buray basmısse bellı olurdu dedı , ondan uc gun oncede butun ısıklar kapalı oturuyorum aksam saat 09:30 sıraları oturma odamın camına vuruldu yıne aynı gulme ve camı yıkacak gıbı vurma seslendım yıne ses yok Allah askına nedır bu cıldırıcam sadece guluyor ala edıyor resmen
fftopic: