Evet psikolojik olarak etkileniyorum ve rahat olamıyorum asla. Panik ve evham halindeyim ve yaptığım hiçbir şeye odaklanamıyorum. Soğutma uygulamalarını hiç duymamıştım benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Evet irade kırma yapıyorum. Bakım yaptırdım, karşı tarafla hisler konusunda aynı durumdayız fakat iletişim kurmama konusunda kararlı ve dediğim dedik bu yüzden iradesini kıramıyormuşum bir türlü o eşiği aşamıyormuşum gibi geliyor.İşleminizde olumsuz olarak etkilemez.Lakin siz psikolojik olarak çok etkilendiğiniz için işlem başarılı sonuç vermeme ihtimali oluşur.Sürekli bi evham bi panik şeklinde oluyorsunuz.ayrıca çok düşünüyorum diyorsunuz size yazık.Kendinize soğutma yapın koruma koyun.Aşk ritüelleri ikili çalışır yapana da etki eder size sıçramaması adına tavsiyem korumanızı yapın ve soğutma da uygulayın. Soğutmalarla ilgili runik majiler ve ritüeller paylaşıyım. Form da vardır belki bilmiyorum formda bakmadım ben.Etkili bir iki tane soğutma rune formülü sizin işinizi görecektir.