Gliphic Cybermancy

Kara büyü yada büyüyü sahibine geri çevirme için ne yapabiliriz sonra birde negatif ten korunmak için 2 tane lazim
Size yapılan kötü işlemi tanımlayan bir objeniz varsa veya yapan kişiyi tanıyorsanız ve onunla ilgili bir şeyi kullanma ihtimaliniz varsa, foto vs. onu kullanarak ya kendinizdekini onun üzerine geri aktarmak için düz bir satır formülü yazıp varış noktası olarak onu koyun veya direk materyalin üzerine ona gidecek enerjiyi simgeleyin. Diğer bir yol, kendinizi koruma sembolleri içinde uygulayın ve kişinin belirteclerini dışarıya yerleştirin

Ekli dosyayı görüntüle 4977 Ben de şu şekilde üç kombinasyon yaptım.
1- kişisel ilerlemeyi korumak için, kalkan içine alıp iki tane guar ile kayıplar ve düşüşleri benlikten dışarı ittim.
2- Bilincaltını sürekli pozitif enerjiyle destekleyerek dönüştürmeyi hedefledim. Bunu otomatik olması için bir sistem altına aldım ve devamlı işlemesi için döngüye soktum.
3-Yapılan bir işleminizi gizlemek için eldiven. Rituel esnasında bunu kendi resminiz üzerine çizip masanızda tutun veya iki tane eldivenin avuç içlerine cizip elinize giyin. Boylece hicbir bakımda yapılan işin kimin ellerine ait olduğu görünmesin
@createtherules yeni bir iş bulmak için hangi glif kullanmalıyım bilinçsiz yapmak istemiyorum yaptıktan sonra sesli bildirim oluyorum oluyorsa nasıl söylemeliyim açıklamalarınız var bu çok farklı glif olduğu için bilemedim .

Geri