glifler aşık etmek ve takıntılı etmek için kullanıldığında işe yarar mı?

ekinka

Kayıtlı Üye
beni seven arzulayan ama engellerden dolayı adım atamayan adama adım atması için ve bana takıntılı olması için glif uygulaması yaparsam etkili olur mu? ritüel büyü deneyimim pek yok ama meditasyonları gayet iyi yapabiliyorum.

Erkek için engel yoktur bahane vardır, istisnai durumlar dışında.. o da çok küçük bir ihtimal.
Glifler bağlama için tavsiye edilmiyor. Sert çalışıyor, duygusal meselelere pek uygun değil.

Ek olarak..
Çocuksuz birinin çocuklu biriyle ilişki yürütmesi zor. Kendi yaşam koşullarınizla uyumlu bir insanla şansınız daha yüksek.
İlişkinin dinamikleri her birinde farklı olsa da insanların tecrübeleri genç, bekar, çocuksuz birinin çocuklu biriyle ilişkisinin pek ümit vaad edici olmayacağın gösteriyor.

fizik planda oluşturulan metafizik tesir beklenilen unsurların hepsi aynı. farklı farklı diller ve yaklaşımlar ile sanki ayrı şeyler gibi gösteriliyor. ben büyü yapmıyorum dememek için habire isim uyduruluyor. Türkçe büyü kelimesi de nedense kötü ilan edildi. direk Türkçe düşmanlığı bence ama neyse. Sözüm konu sahibine değil.

soruya gelirsek. metafizik bir etki oluşturmak için kullandığınız her sembol en başta niyet ile çalışır.
niyet: düşünce + duygu+ ve sestir. yani Zihin, duygu ve nefes gücü.
semboller ve diğer her türlü unsur yarımcıdır. bu enerjiye bir beden vermektir yani.
yaratıcı proses bu şekilde çalışır.

nihai cevap: kısaca niyetinize göre programlayabilirsiniz.

not: evrenin sisteminde yaratıcı proses vardır lakin her şey yaratıcı prosesi oluşturma gücüne sahip değildir. yöntemden önce güç üzerine çalışmak doğru ilerleme şeklidir.

Geri