"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

glfm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glfm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

glfm

Kayıtlı Üye
daha öncede yazdım ama yanlış yere açtığım için konuyu cevap alamadım;
rüyam a bu sıralar hoşlandığım kişi ilk defa rüyamda gördüm,kişi rüyamda yanımda evdeyiz konuşuyoruz sonra yanıma uzanıyor ve beni sadece boynumdan öptü,daha sonra ayağa kaldığımızda yüzü değişti ve belimden tutup bi aerobik hareket gibi belimden tutup çevirdi samimiyeti yok oldu,saçma bir rüya ama konu hoşlandığım kişi olunca merak ettim.ufakda olsa yorumunuzu bekliyorum.

Rüyanız hayır olsun…

Bu kişiden yardım ve menfaat göreceksiniz. Aranızda başlayacak olan diyaloğu zorlamadan, sürecine uygun hareket ederseniz, bu kişi şu an içinde bulunduğu lişkiyi sonlandırdığında, yakınında olursunuz. Ancak sabırlı olmalı ve tahammül edebilmelisiniz.

Size şöhret kapıları da aralanabilir. Aşk ve şöhret arasında ikilemde de kalabilirsiniz.:)

Sevgiler…

Rüyanız hayır olsun…

Bu kişiden yardım ve menfaat göreceksiniz. Aranızda başlayacak olan diyaloğu zorlamadan, sürecine uygun hareket ederseniz, bu kişi şu an içinde bulunduğu lişkiyi sonlandırdığında, yakınında olursunuz. Ancak sabırlı olmalı ve tahammül edebilmelisiniz.

Size şöhret kapıları da aralanabilir. Aşk ve şöhret arasında ikilemde de kalabilirsiniz.:)

Sevgiler…

Cevapladığınız için teşekkürler. Cevabı merak ediyordum. Arkadaşımız adına teşekkür ediyorum. Buna yakın bir rüya görürsem tekrar konu açmam ^^

Rica ederim, Rüyalarınızla ilgili her hangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Hayırlı rüyalar görmeniz dileği ile,

İyi forumlar...

Geri