4
43887
Neler kaçırdığımı düşünmek istemiyorum.
üzgünüm gelemiyorum.Katılan arkadaşların hepsine şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...

Eğlenceli öğretici huzurlu ve dinlendiri sakin olacağına eminim.Konaklama yeri sade ve salaş bir ortam ve misafirperverler.
3 ayrı konaklama şekli var biri alt kat beton olan 2. üst kat ahşap evler ve 3. bungolow evler.Biz üst kat ahşap evlerde kalacağız.Denize yakın olması beni ayrıca mutlu etti 50 mt kadar .Deniz malzemelerinizi almayı unutmayın![]()
Sanırım toplam fiyatı okadar,aaya uğlaşmanız için üstte yorumu bulunuyor nickinin üstüne birkere tıklayın kutucuklar açılıcak oradan özel mesajı seçip yazabilirsiniz.oda fiyatı bir günlük mü 550 tl yoksa 4 gece 5 gündüzmü.bide aja ya nasıl -ulaşıp kayıt yaptırıcaz .cevaplarsanız sevinirim.
.
Yukarıdaki fiyatlar tek kişi için 4 gece 5 günlük toplam rakamdır.Yukarıda görülen fotoğraf otelin kendisine ait.Yönetimden şimdilik sayın Yule,Urumhamatahayil,ben yüksek ihtimal sevgili Origanum var. kayıtlar devam etmektedir bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.cevap için teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum .modaratörlerden kimler orda olacak acaba kendilerini çok merak ediyorumda merakımı hoş görün lütfen.
Ben yokum.Yukarıdaki fiyatlar tek kişi için 4 gece 5 günlük toplam rakamdır.Yukarıda görülen fotoğraf otelin kendisine ait.Yönetimden şimdilik sayın Yule,Urumhamatahayil,ben yüksek ihtimal sevgili Origanum var. kayıtlar devam etmektedir bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Sevgiler![]()