"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizliliğini koruyan konular üzerine bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ori

🌙
Moderator
Arkadaşlar mesela bizim evrenimizde yalnız olmadığımız düşüncesi şahsen size mantıklı gelebilir. Evren araştırılması güç bir mekan sonuçta ve henüz sırrı çözülemedi. Peki bize daha yakın olan birşeyden bahsedelim. Anlık olarak beynimizi evren gibi yani anlaşılması güç bir kavram olarak ele alırsak beynimizde yalnız olmadığımız düşünceside size mantıklı gelebilir mi? Yani demek istediğim bu gibi şeyler aslında çift veya daha fazla kullanımı olduğu için gizliliğini koruyor olabilir mi?

Tamamen kendi düşüncemi yazıyorum.Beynimizde yalnız olmadığımız fikri bana pek mantiklı gelmiyor.Sol beyin(bilinç,bilinç öncesi ve bilinç dışı)sağ beyin ,bunlarla birlikteyiz sadece.
Anatomik olarakta işleyen bir düzeni var.Beynimizde yalnız olmadığımızı ciddi olarak düşünmek ya da sanmak iyi etkilerde doğurmaz sanıyorum.

Şöyle söyleyeyim.Beyin tek başına evren değildir ori.Evren olan bedenin ve bu durumda bedenlerin bütünüdür yani baştan ayağa biz mikro bir evren kabul ediliriz.Evrende nasıl basit bir mantıkla bir hiyerarşi vardır diyebilirsek bedende de öyledir.Yani en başta kim vardır ? Tanrı, yaratıcı veya Allah.İşte bizim mikro evrenimizin tanrısı da beyindir.En azından organları düşünürsek.
Yani o yüzden bu evrende başka organizmaların var olabileceği veya uzaylıların varlığını vs bizim kendi evrenimize uyumlamak anlamsız kaçacaktır.Neden diye soracaksan, uzaylısı da, bilmem kaçıncı boyut varlığıda o kosmoz dediğimiz şeyin içinde bir amaca hizmet ediyor.Yani hepsi farklı şeylerde görevli ve yine kendi tekamülleri bile olabilir fakat bundan pek emin değilim.Bizim bedenimizde ise pek böyle bir şey söz konusu değil.Tamam bedenin farklı frekanslarının çok farklı sırları, beynin kendine has milyon gizemi, organların özellikleri ve mükemmelliği, aurası, çakrası, pranası elementi atomu bunların hepsi ayrı bir mucize gibi ve yine hepsinin bir amacı/görevi var ama yani bütün bunlar bile-
bu iki evreni klasik 'evrende yalnız değiliz' karşılaştırmasına sokamıyor.
Veya ben beceremiyorum.:)

Arkadaşlar mesela bizim evrenimizde yalnız olmadığımız düşüncesi şahsen size mantıklı gelebilir. Evren araştırılması güç bir mekan sonuçta ve henüz sırrı çözülemedi. Peki bize daha yakın olan birşeyden bahsedelim. Anlık olarak beynimizi evren gibi yani anlaşılması güç bir kavram olarak ele alırsak beynimizde yalnız olmadığımız düşünceside size mantıklı gelebilir mi? Yani demek istediğim bu gibi şeyler aslında çift veya daha fazla kullanımı olduğu için gizliliğini koruyor olabilir mi?

geçenlerde bir nehre denizden bahsettim ve nehir benim yalnızca hayallerini abartan biri olduğumu söyledi ... ;)

Teşekkürler cevaplarınız için ama benim bahsetmeye çalıştığım daha farklı bir durumdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri