Zazayew2312
Kayıtlı Üye
Bugün sabah saat 4 buçuk civarında bir büyücünün yanına gittim büyücüye ''ne çağıracağız ''dedim büyücü bana ''gizlileri cevaplayanları'' dedi neyse ritüeli yaptı sonra bir rüzgar şeklinde bir çeşit titreme geldi bana dişlerim kıtkıtktıt yaptı resmen sonra adam yere düştü ben içimden tam ayet el kürsiyi okuyacak ken adam kalkıp ''hayır!'' dedi bende okumadım acıkcası merak ediyordum ne olduğunu. bana ''ne istiyorsun benden'' dedi bende ''2 ay önce bir varlık çağırdım ancak ismini hala öğrenemedim çok güçlü bir varlıktı nedir bu'' diye sordum. gelen şey birden kahkaha attı ''o çağırdığınız bir ifritti sizi orada öldürebilirdi ancak oyle güçlü bir salavat getirdinizki melekler başınıza toplanıp o ifriti yaktı evet ben bu enerjiyi dünyanın öbür ucundan duyabiliyordum'' dedi ben ''yalan söylüyorsun melekler bize görünmezler'' dedim bana ''bu bilgilerle burdan sağ cıkmak istiyorsan ban bir şey vermelisin dedi '' bende Allaha güveniyordum ''Seni burda allahın adıyla yakabilirim'' dedm bir kahkaha daha attı bağırarak ''onun okadar kolay olabiliceğinimi sanıyorsun sen bir acemisin ben ise bir kralım '' dedi ben şaştım kaldım tabi sonra bende dayanamadıgım için söyledim '' benden ne istiyorsun '' oda bana o olaydan sonra çok güçlü bir enerji depoladın o enerjinin bir kısmını alacağım '' dedi bende tamamdır dedim iliklerime kadar bi ağrı hissettim karıncalanma öyl birşey hiç görememiştim sanki ruhumu söküyorlardı o birkaç saniye devam ettikten sonra bıraktı döndü bana ''cevabını aldın artık beni rahatsız etme'' dedi kükrer gibi bi ses çıkararak gitti büyücüyü ayıldı bana '' ne dedi sana '' diye bağırdı bende ''ben bi ifrit çağırmışım ve beni melekler kurtarmış dedi gitti'' dedim adam bana bakıp '' solmuşsun git biraz dinlen '' dedi
evet arkadaşlar bir cevap daha aldım ancak bu cevabı bana söyleyen o varlık neydi. Artık bu sorunun cevabını arayacağım
evet arkadaşlar bir cevap daha aldım ancak bu cevabı bana söyleyen o varlık neydi. Artık bu sorunun cevabını arayacağım