"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizli olan bir şeyi nasıl açığa çıkarabilirim ? Yardım edecek olan var mı :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecumy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecumy

Kayıtlı Üye
Birinin benden bir şey sakladığına eminim, fakat bunun ne olduğunu bir türlü söylemiyor ve öğrenemiyorum. Bunu öğrenmem için nasıl bir yöntem uygulayabilirim. Bana yardım eder misiniz lütfen? :(

belki öğrenmemen hayrınadır. zamana bıraksan kendi söyler belki.
insanoğlu ne kadar aceleci :)

Allah'a havale et gizliyosa çıkar elbet hayrınaysada cıkmaz yani bu kadar merak etmeyin bence tabi siz bilirsiniz.:)

Kişiyi uykuda konuşturmak ile ilgili bir uygulama vardı sitede onu deneyebilirsin.... yada istihare yoluyla bazı uygulamalar var onlara bakabilirsiniz....
direk sorup cevabını alma ihitmalinde olabilir... bkz.. (yahşi batı ...chuck elmas nerde? - kasadaaa! )

hipnoz yapmayı dene ama tecrüben yok anladığım kadarıyla zor olur senin için eğer yapabilirsen bülbül gibi şakıtırsın :)

bol bol ayetel kürsi okuyabilirsin, o da gizli olanları açığa çıkarıyor ama sonuçtan memnun olur musun? onu bilemiyorum...

birde ben kendim deneyip sonuç aldığım bir yöntemi paylaşmalk istedim.100 defa tefriciye duasını allahım merak ettiğim şey hakkında bana bilmediklerimi bildir niyetiyle oku.inşallah kabul olur.

arkadaşların dediği gibi ya hibnoz etcen yada kafaya silah dayıcan silah garanti iş gerçekten işe yarıyo :D

Tamam denicem. :) Peki belli bir zamanı var mı ? :)

belli bir zamanı var mı ?açıkçası bilemeyeceğim?ben çok sıkıntılandığım bir anımda bunu denedim ve erkek arkadaş olarak düşüneceğim kişi mesajını başka bir kıza göndereceğine bana gönderdi,böylece ümitlenmemem gerektiğini anlamıştım.

belli bir zamanı var mı ?açıkçası bilemeyeceğim?ben çok sıkıntılandığım bir anımda bunu denedim ve erkek arkadaş olarak düşüneceğim kişi mesajını başka bir kıza göndereceğine bana gönderdi,böylece ümitlenmemem gerektiğini anlamıştım.

Anladım, çok teşekkür ederim denicem. :nopity:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri