"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizli ilimli kitap

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xhalid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xhalid

Kayıtlı Üye
Bildiniz güzel ve ala bilçem büyü kitap varmi ama özel büyü kitap birde cinle yapilan bir anlaşma varmiş bunasil oluyor bilgisi olan ya özelden yada forum yazin tşkler

Yönetici Notu: Bu nasıl bir ifade şeklidir böyle? Türkçeyi nerede öğrendiniz? Afrikalılar bile daha düzgün konuşuyor, belgesellerde çatır çatır Türkçe konuşan zencileri gösteriyorlar? Siz Türkçe kurallarına son derece dikkat eden bir forumda böyle yazmaya utanmıyor musunuz? Yazdığınız bu garip dili aşağıda tercüme ediyorum.
Türkçesi:
Bildiğiniz güzel ve alabileceğim büyü kitabı var mı ama özel büyü kitabı. Bir de cinle yapılan bir anlaşma varmış bu nasıl oluyor bilgisi olan ya özelden ya da foruma yazsın teşekkürler.

Piyasada satılan hiçbir büyü kitabı güzel değildir. Uyduruk tercümeler ve tercüme edenlerin şahsi eklemeleri vardır. Eski el yazmaları da ortalıkta dolaşmaz, özel kişilerin elinde bulunur, kutsal hazine olarak saklanır ve mürşidden mürşide miras olarak geçer, başka kimse de görmez.
Bunun dışında kimsenin büyü kitabındaki bilgiler başka kimse tarafından uygulanamaz, çünkü bu bilgiler önemli değildir önemli olan büyücünün enerjisinin düzeyidir. O kişiye özgü parmak izi gibi ona has yeni tarifler evrenden kanal açılarak iner. Büyücü meditasyon sırasında bunları alır. Kendi kitabını yapar. Başkalarının kitapları o kişiler için özel olarak oluşturulmuş bilgilerdir. Kimsenin düzeyi diğerine benzemez ve bu yüzden de başka şeyleri uygulasa bile tutturamaz ki çoğu kendine bilgi indiremeyen beceriksiz kişiler büyücü olduklarını söyleyip etrafta dolaşmakta ve elalemin bilgilerini uygulamaya çalışmakta bu yüzden de başarı oranları olmamaktadır. Sonuç olarak elinize bir büyü kitabı geçse bile bunlar işinize yaramaz, gerçek büyücü olmadığınız için zaten yaramaz burası ayrı bir konu ama gerçekten büyücü olsanız bile yaramayacağı da sizin enerjinize göre inmemiş tarifler olmasındandır.
Cinlerle ya da daha yukarı varlıklarla anlaşmak bir insanla gel ortak iş kuralım demek gibi değildir. Enerji seviyesinin varlıklarla iletişim kurmaya hazır olması gerekir, onları hissedecek, duyacak ve görecek seviyeye gelmelisiniz ki onlar sizi iletişim kurmaya değer bulsun ve gücünüz çok ileri seviyede olmalı ki onlar isteğinizi yapsın, yoksa sıradan bir insan kim oluyorki onlara iş buyuruyor? Çarpıldığı ile kalır, bir daha da iflah olamaz. Uygun seviyeye gelince de çağırma yöntemleri de kişiye has olur, birisinin daveti diğeri için uymaz. Bu da meditasyon ile kanal açılarak kişiye özel bilgi verilir. Kişi de bunu harfiyen uygular. Bu seviyeye gelmek normal bir insanın ömrünü alabilir, bazı kişiler için uzun yıllar sürer, bazıları birkaç yılda başarır iken bazıları daha doğuştan sahiptir. Herkesin enerjisi, bilgisi ve genleri farklıdır.
Bir de sitemizdeki tüm paylaşımlar forum üzerinden yapılır, herkes görsün, yararlansın diye. Özelden sadece kimsenin duymaması gereken çok özel bilgiler paylaşılır.

Ben ergenliğe yeni girdiğim dönemde piyasada ne kadar büyü kitabı varsa toplamıştım:) Eminim herkes görmüştür mağaza raflarında..Ama sevgili origanum un dediği gibi hepsi birer çöp yığını sadece..

Öncelikle bunları yapabilicek enerjinizin olması gerekir.Böyle bir enerjiyi hissetmek için düzenli meditasyon gerekir.Meditasyon imajine,odaklanma v.s gerektirir.Bunlar disiplinli bir süreçdir.Bu yola "pat" diye ortadan başlanmaz.

Bende var öyle gizli ilimli bir kitap.Böyle renkli,yazılı,resimli,ışıklı bir kitap.Hem de içinde cinlerle,şeytanlarla,meleklerle anlaşma yapabileceğin büyüler var.Hatta uçma büyüsü bile var.Ama maalesef bunlar satılmıyor.Piyasadan satın aldığın kitaptaki büyüler ile yapabileceğin tek şey;sabahleyin erken kalkmana yardımcı olur.

Bende var öyle gizli ilimli bir kitap.Böyle renkli,yazılı,resimli,ışıklı bir kitap.Hem de içinde cinlerle,şeytanlarla,meleklerle anlaşma yapabileceğin büyüler var.Hatta uçma büyüsü bile var.Ama maalesef bunlar satılmıyor.Piyasadan satın aldığın kitaptaki büyüler ile yapabileceğin tek şey;sabahleyin erken kalkmana yardımcı olur.

Elinde eğer güzel kitap var ise paylaş bizde yararlanalım :D

Bildiniz güzel ve ala bilçem büyü kitap varmi ama özel büyü kitap birde cinle yapilan bir anlaşma varmiş bunasil oluyor bilgisi olan ya özelden yada forum yazin tşkler

Yönetici Notu: Bu nasıl bir ifade şeklidir böyle? Türkçeyi nerede öğrendiniz? Afrikalılar bile daha düzgün konuşuyor, belgesellerde çatır çatır Türkçe konuşan zencileri gösteriyorlar? Siz Türkçe kurallarına son derece dikkat eden bir forumda böyle yazmaya utanmıyor musunuz? Yazdığınız bu garip dili aşağıda tercüme ediyorum.
Türkçesi:
Bildiğiniz güzel ve alabileceğim büyü kitabı var mı ama özel büyü kitabı. Bir de cinle yapılan bir anlaşma varmış bu nasıl oluyor bilgisi olan ya özelden ya da foruma yazsın teşekkürler.

Sayın yönetici,herkesin orjinal dilini kendi dilimiz haline çevirmek doğru bir anlayış olabilir mi? Bırakalım herkes herşeyi düşünsün ve yazsın. Onu anlamak isteyenler vardır, degil mi? Saygılar...

Size boyama kitabı önerelim ? Çok gizli...Aman kimse duymasın içinde çok özel resimler var.

satın yönetici,herkesin orjinal dilini kendi dilimiz haline çevirmek doğru bir anlayış olabilirmi?bırakalım herkes herşeyi düşünsün ve yazsın.onu anlamak isteyenler vardır,degilmi?saygılar...

Tam olarak ne dediğinizi anlamış değilim. Çeviri kitap yapılmasını mı savunuyorsunuz yoksa tersini mi?
Yoksa üyenin orijinal dili Türkçe değil de yazdığı bu orijinal dilini (nece ise artık) Türkçeye çevirmemi mi eleştiriyorsunuz?
Kimsenin düşüncesine zaten karışmayız, bizi ilgilendirmez, yazma kısmına gelince de burası msn dili veya özentilerin Türkçeden bozduğu acayip ifadelerin dizilimi ile oluşturulmuş bir kelimeler yığını ile yazılar yazılmasını değil de kurallı bir şekilde Türk dili kullanılmasını isteyen ve uygulayan bir yerdir. Farklı dilde yazı bizim sitemizin kullandığı dil ya da ifade biçimi değildir. Hatalı yazıma karşıyız. Bu da bizim düşüncemiz. Ayrıca da "bizim sitemizin" uygulaması. Dejenere yazıları ve ifadeleri beğenenler ya da anlamak isteyenler kendi gibilerle daha mutlu olacakları yerlerde kendilerini özgürce ifade edebilirler, değil mi?

Size boyama kitabı önerelim ? Çok gizli...Aman kimse duymasın içinde çok özel resimler var.

Ne olursa olsun üyelerle alay etmeyin!

Yönetici ben Türk değilim zaten, doğgma büyüme Almanyalıyım, doğal olarak Türkçe kelimeler kayboluyor, bilmeden sert bir tavır almak yanlıştır, teşekkürler.

elinsa teşekkürler.

Sevgili urum un herzaman söylediği bir şeyi paylaşmak istiyorum bu aşamada..Güçlü büyü yoktur, güçlü büyücü vardır...

yönetiçi ben tükr deyilim saten almanya dogma büyüme dogal olarak türkçe kelimeleri kayboluyor bilmeden sert bir tafır almak yanlıştır tşkler

elinsa tşkler

Türkçe bir siteye girmiş olduğunuz için sizi Türk sandım, malum bu dil öyle uluslararası geçerliliği olan evrensel bir dil değil, her yerde yabancı dil diye okutulmuyor ve konuşulmuyor. Hal böyle iken ve sitemiz de dilimize hassasiyetle sahip çıkan bir yapıda olduğu için hele ki günümüzde Türk olduğu halde dejenere etmek isteyen o kadar çok özenti genç varken, buraya gelip bu bozuk ifadeleri marifetmiş gibi kullanan, sizi onlardan sandım. Kusura bakmayın. Öyle bir duruma sahip olduğunuzu keşke bize bildirseydiniz, yazılarınızı diğer üyelerin de anlaması için sizi uyarmadan ve kırmadan çevirir ve Türkçe bilmediğiniz halde bu dili öğrenmek ve kullanmak için gayret gösterdiğinizi söyler ve bu çabanızdan dolayı sizi tebrik ederdik.

Türkçe bir siteye girmiş olduğunuz için sizi Türk sandım, malum bu dil öyle uluslararası geçerliliği olan evrensel bir dil değil, her yerde yabancı dil diye okutulmuyor ve konuşulmuyor. Hal böyle iken ve sitemiz de dilimize hassasiyetle sahip çıkan bir yapıda olduğu için hele ki günümüzde Türk olduğu halde dejenere etmek isteyen o kadar çok özenti genç varken, buraya gelip bu bozuk ifadeleri marifetmiş gibi kullanan, sizi onlardan sandım. Kusura bakmayın. Öyle bir duruma sahip olduğunuzu keşke bize bildirseydiniz, yazılarınızı diğer üyelerin de anlaması için sizi uyarmadan ve kırmadan çevirir ve Türkçe bilmediğiniz halde bu dili öğrenmek ve kullanmak için gayret gösterdiğinizi söyler ve bu çabanızdan dolayı sizi tebrik ederdik.
Sayın yönetici duyarlılıgınız için teşekkürler..
Ama şurda bir noktaya temas etmek istiyorum kullandığı dilin TÜRK'e ait olduğunu bilmeyen,tükr diye saçma bişey yazabilen bir arkadaş siteden forumdan nasıl yararlanabilir? Bende soru işaretleri başladı..
Saygılar

Arkadas almanim demedi almanyaliyim dedi. Yani almanyada yasayan annesi babasi türk olan türk. Bende almanyada yasiyorum ama türküm. Rahatsiz oluyorum artik almanyali degilsin türksün sen. Evde hangi dili konusuyorsunuz? msn yazisini biliyorsunuzda keilimeleri tam yazmayimi bilmiyorsunuz? Affedersiniz ama bu konudan cok rahatsiz oluyorum. Benimde türkce kelime hazinem cok kisitli ama ben almanyaliyim demiyorum.

@ebru83 güzel cümleler kurmuşun teşekkürler. Ama Türk'ün t sine de dikkat edersen kendi şahsım adına çok memnun olacağım :)
Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri