iki cilt halinde gizli ilimler hazinesi. 8 kısımdan oluşuyor. içerisinde havas ilmine dair birçok şey var. bence güzel bir kitap. inanarak yaptığım zaman vuku bulan şeyler de oldu.
iyi okumalar![]()
Yanlış hatırlamıyorsam bunun 8 cilt kitabı arşivimde vardı e-kitap olarak keşke internetten e-kitabını araştırsaydınız.
Evet cok doğru gözler yeterince yoruluyor zaten. Cok teşekür ederimHayırlı olsun şimdiden. Aynen almışsınız daha hem bilgisayardan okumakta gözleri bayağı bir ağrıtıyor böylesi daha iyi![]()
8 cilt bir kitap okudum almanda fayda var ancak kitaptaki tüm uygulamalar tamamı verilmemiş.yani her gördüğün uygulamayı uygulayıp olmadı diye üzülme.genelde büyü bozma vb.yararlı şeyler tam verilmiş ancak diğerleri tam verilmemiş malesef...Arkadaşlar bu kitap hakkında baya şey duydum okudum gördüm. Yani ne biliyim şimdi kitabı siparişte ettim. Ödediğim miktarda az birşey değil yani bu kitap hakkında bildiğiniz gördüğünüz yaşadıgınız şeyler var mı acaba dostlar yardımcı olur musunuz az![]()
sen bu kitabı sipariş etmekte kullanmaktaki amacın nedir ona göre sana yardımcı olalım.
8 cilt bir kitap okudum almanda fayda var ancak kitaptaki tüm uygulamalar tamamı verilmemiş.yani her gördüğün uygulamayı uygulayıp olmadı diye üzülme.genelde büyü bozma vb.yararlı şeyler tam verilmiş ancak diğerleri tam verilmemiş malesef...
hayır beni yanlış anladınız.bu uygulamaların tamamını parayla çok zor alırsınız.bilenler söylemez,kitabı olanlar satmaz...evet sahteleri vardır ancak orjinalindede uygulamaların hepsi tam değildir.Yani birde sahteleri dolaşıyormus diye duydum zaten sipariş ettigim yere de acıkca sordum orjinali olsun falan diyeOlsun deneriz okuruz deneriz okuruz zaman bol nasılsa
![]()
bende 8 ciltliside var ancak o bile tam değil.anlatabiliyorum değil mi?orjinali 8cilt biliyorum suan 2 cilt olarak satıyorlar anlıyorum sizi.![]()
bende 8 ciltliside var ancak o bile tam değil.anlatabiliyorum değil mi?
Bir havvastır gidiyor ne tür şeyler umuyorsun kitapla ilgili ona göre bir cevap verebilirim?