"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizemli Resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pentagle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pentagle

Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 5092

Gizemli Resim

Bu resimde dıştan bakışta çok ilginç birşey yok,ama aslında bu resmin birçok hikayesi var

Örn;

Bu resme bakanlar depresyona girer ve sonra nereye baktıysa o resmi görürmüş yani lanetlenirmiş.

Ve aynı şeyi yaptıklarında (resme fazla bakmak) delirir ve sonunda intihar edermiş

Ve efsaneler göre denir ki Bu resimdeki kadının gözlerina fazla bakan taş kesilirmiş

Resime bakınca gökyüzünde sanki yüzüyorum ve rüzgarda savruluyorum gibi bir his bindi içime. ( Ne hismiş o öyle yahu :) )

Baktım, baktım, sonra yine baktım. Bende hala depresyon yok. :D Fakat nedense bana yapış yapış olan taklitçilerimi (uzun hikaye, sormayın :D ) gidip dövesim geldi :D Acaba herkesi farklı mı etkiliyor?

Daha önce de bir yerlerde görmüştüm bu resmi hoş bir grafik aslında ama ondan öteye geçen bişey değil hele hele intihara sürükleyecek kadar hiç değil. O kadar da simetrik gelmedi bana sol tarafı, yani bakan kişiye göre, biraz yamuk. Yanlış anlaşılmasın ama sanat eseri olarak hoş.

Depresyona felan girmek yerine kıza aşık oldum. :D Kız çok güzel. :)

Bence depresyona girenler kısa çok aşık olup onu elde edemeyeceğini bilenlerdir. :) :)

Bence bu tarz etkileri olduğu söylenmese, kimseye etki etmez. Ama bunları bilen biri, etkilenmeyecekse bile etkilenecektir. İnsan beyni... :)

Bu fotoğrafı yıllar önce gördüğümde de aynı söylentiler vardı, o zamanlar daha ergendim bir de oturup baktım baktım baktım ne olacak acaba diye kaç sene geçti hala tık yok :D

Geri