"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gideni döndürmek için.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
her kim ki bu duayı perşembeyi cumaya bağlayan gece 15 kere okur
ise mahbubi 7kat yerde olsa allahın izniyle hemen gelir.....

bismillahirrahmanirrahim
allahümmec alil kurane lena fiddünya karina ve fil ahireti münisa
ve fil kıyameti şefian bi rahmetike ya erhamerrahimin amin.

ben selenimin yazdıgı 61 gün okunan resimli olan yazısından yola çıkarak dün uyguladım ilaç alıp uyuyan ben ilaçsız bebekler gibi uyudum bu gecede bunu yapıcam..art niyetsiz önce hayırlıysa diyip yapmak lazım diyorum nacizane yorumum:Angel_anim:

arkadaslar ben bu duayı yaptım ama daha sonuc cıkmadı çok kötü bir sekilde ayrıldık ve bana geri dönmesini ve beni çok sevmesini istiyorum. çok caresizim

Duada önemli olan 2. şey sabrede bilmektir. Duadan mucizeyi beklememek gerekir. Sonuçta herşeyin bir saati bir vakti vardır.

Duaları kuvvetli kuvvetsiz olarak değilde kendimizde nasıl bir etki bırakıyor oradan yola cıkarak okumalıyız. Kimi duaların bazı kişileri sevmediği gibi ilginç bir teori vardır. Ne dersin dua seni sevmemiş olmasın:)

çok mantıklı çünkü bazen bazı dualara ben de aşırı şekilde sempati veya gereksiz bir antipati duyabiliyorum haklı olabilirisin selenim :hurray::hurray:

Duanin anlami Allahim Kurani bize yakin,dost(karine)eyle,ahirette bize yakin eyle,Kiyamette sefeatci eyle..
Genelde hatim veya Kurandan bir bölüm okundugunda yapilan dualarda söylenir.
Daha öncede yazmistim Lütfen yaptigimiz dualarin anlamini ögrenip öyle edelim.Burada cok yazilmis dualar var ama hangi duanin nerde yapilacagini yazmak lazim.

Duanin anlami Allahim Kurani bize yakin,dost(karine)eyle,ahirette bize yakin eyle,Kiyamette sefeatci eyle..
Genelde hatim veya Kurandan bir bölüm okundugunda yapilan dualarda söylenir.
Daha öncede yazmistim Lütfen yaptigimiz dualarin anlamini ögrenip öyle edelim.Burada cok yazilmis dualar var ama hangi duanin nerde yapilacagini yazmak lazim.

evet ama her dua anlamınca etki etmez ki muhabbetle ilgili görünmeyip de muhabbet hususunda kullanılan bir sürü dua var.ama tabi bir genelleme yapmak mümkün mesela kahır için fil, tebbet,felak gibi sureler kullanılır yine de yüzde yüz bir genelleme yapmak doğru değil bu konuda diye düşünüyorum:cowboy::cowboy:saygılar..

Zaten ibadet ve duada devamlılık esastır.daha iyi olur her perşembe okuman görüşündeyim..saygılar...

peki niyeti ne zaman edeceğiz 15 kez okuduktan sonra mı en başın da mı..bir de vakit olarak gece yarısınan sonra mı?

Bi kaç yerde görmüştüm gideni geri getirmek için bir dua vardı onun gittiği yöne ağaca asılıyormus falan diye duymuştum bi kaç arkadaşımda denemişti lakin sonuç alamamışlardı.

Bi kaç yerde görmüştüm gideni geri getirmek için bir dua vardı onun gittiği yöne ağaca asılıyormus falan diye duymuştum bi kaç arkadaşımda denemişti lakin sonuç alamamışlardı.

Sevgili kardeşim senin dediğin kabak büyüsü aslında etkilidir ama herzaman söyledigim gibi bu tür şeyleri yapan kişi çok önemli.herkes başaramıyor.Keşke herkes başarabilse ama olmuyor.

bende bazı duaları okurken okuyamıyorum sanki bir şey engel oluyor okumama harfler karışıyor telafuzum olmuyor. ama bazı dualar varki uzun da olsa u gibi akıp gidiyor. bunu bir anlamı var mı ki acaba diyorum ki bazen Allah bu duayı okumamı istemiyor mu

Geri