Gezegensel şifa çalıştığımda kendimi Mısır’da buluyorum

akiira

Kayıtlı Üye
Başlıkta belirttiğim gibi ne zaman kendi doğum haritamdaki gezegen ve konumların negatif etkilerini nötrlemek için çalışsam kendimi Mısır’da buluyorum. Bu Mısır artık kafamı karıştırmaya başladı çünkü her gezegen çalışmak istediğimde kendimi orada buluyorum. Araştırdığımda tapınaktaki şifahanede olduğumu ve beyaz cübbeli bazen siyah cübbelilerin de etrafımda olduğunu bir şeyler yaptığını görüyorum.
Yapılan şeylerin gezegen şifasıyla da bir alakası olmuyor ve bu teknikleri daha sonra uyguladığımda etkilerini gözlemliyorum. Bana mı öyle geliyor kısmını geçtim ama sürekli Mısır bağlantısını merak ediyorum.
Sürekli tapınakların şifahanelerine çekilmemle ilgili fikirlerinizi merak ediyorum benim için önemli teşekkür ederim🥹

Bende de olmuştu, konuştuğum biri vardı rüyalarımda piramitlerin oralarda geziyorduk bir kaç hafta, sonra aşktan çıktım. Sebebini bende merak ediyorum oraların nesi var böyle.

Bir ruhu manevi olarak ziyaret etmeye kalktım.Sonra anubislerle satranç gibi bir oyun oynarken gördüm.Mısır tarzı bu tahta oyununu bilmiyordum.Sonrasında bir video da gördüm.Yani ne olduğunu bilmeden hiç görmeden denk geldim.

Deneyimlerin anlatış şeklinden bile ne kadar yoğun hissettirdiği anlaşılıyor. Psikolojik açıdan bakarsak Antik Mısır şifa, ezoterik bilgi ve dönüşümün insanlık tarihindeki en büyük simgesidir. Odaklandığın anlarda zihninin seni Mısır şifahanesine götürmesi özünde kendini iyileştirme ve dönüştürme niyetinin bir yansıması olabilir.
Deneyimlerin sonrasında gördüğün tekniklerin işe yaraması odağının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ancak bu Mısır bağlantısına aşırı anlam yükleyip kendini zihinsel olarak yıpratmamaya dikkat et. Akışına bırakmak ve gerekirse zihnini biraz dinlendirmek en iyisi olacaktır.

Bilinçaltın sana küçük çaplı bir Marvel dizisi izletiyor sen de gezegen nötrleyeceğim derken bildiğin hayal dünyasına darmadağın dalmışsın. Siyahlı beyazlı cübbeli adamlar tapınakta sana astral ameliyat yapıyor, sen de sonra gelip ya teknikler gerçekten işe yarıyor ama diyorsun... Yani kusura bakma ama durum biraz fazla dramatikleşmiş. @akiira

Bilinçaltın sana küçük çaplı bir Marvel dizisi izletiyor sen de gezegen nötrleyeceğim derken bildiğin hayal dünyasına darmadağın dalmışsın. Siyahlı beyazlı cübbeli adamlar tapınakta sana astral ameliyat yapıyor, sen de sonra gelip ya teknikler gerçekten işe yarıyor ama diyorsun... Yani kusura bakma ama durum biraz fazla dramatikleşmiş. @akiira
yazım tarzını beğenmedim ve hadsizce geldi. Senden icazet alacak değilim.
Önce konuşmayı öğren azarlar gibi cevaplar yazmışsın? yapay zeka ile yapılan psikolojik yorumun için teşekkür mü etmeliyim bilemedim.
Dramatikleştirmeye gelince de burada kaç kişi mısır bağlantısını yazmış senin aşağılamaya çalışan yorumun yersiz olabilir mi eğer benimle kişisel bir alıp veremediğin yoksa ki yoktur ama bu tarzın bi açıklaması yok hele bir de art arda atarak kişisel bilenmeye geçilmiş neredeyse.. garip..ve dramatikleşen kim anlayamadım

Geri