hazaR
Kayıtlı Üye
Epeydir kimin kime ne anlattığını bilmiyorum, klavyesine bir türlü alışamadığım bu telefondan, sırtımı camekan bir kahveci kanepesine yaslamış, şeytana adanmış ilahiler besteliyorum.Kendime diyorum kendime nasıl bu kadar maruz kalmışım ki içten zehirlemiş beni bu cihannüma. Her şey biraz zehirdir aslında, her çiçek biraz nankör, her melek biraz zalim.. Ben de yakası karanfilli bir adamdan öğreniyorum bunları, kirpiklerimin kirpiklerime savaş açtığı bir gece de, öyle ki şiirler tükürüyorum, şarkılar kendime dair, soruyorum nasıl bu kadar maruz kalmışım kendime. Herkes biraz Alidir aslında, herkesin bir Alisi olmalı
Su nimettir aslında, ali velinimet
Elimdeki kahve ben içerken kalbime damlıyor, çatısı damlayan gecekondular gibi, bende onlar kadar yorgunum işte.
Yol kenarındaki ağaçlar kadar, yan yatmış otlar kadar, yarış atları kadar yorgunum.
Yağmur üstümüzden, içimize doğru.
Ben böyle şiirler yazan bir çocukmuşum, işte, masalsız, gece lambasız odalarda..Kalkmış biri adımı Ali koymuş, büyümüş, kalbinde taş, kalbinde üç adam, elinden hiç tutmayan, garip tuhaf aslında, bir şeytan, bu birbirinden kopuk kişilikleri kollarından bacaklarından kesip, cerrahi bir tavırla birbirine dikmiş gibi, tuhaf iğrenç aslında, yaratılıştan garip bir hayvan, şeytanın kollarında..
Su nimettir aslında, ali velinimet
Elimdeki kahve ben içerken kalbime damlıyor, çatısı damlayan gecekondular gibi, bende onlar kadar yorgunum işte.
Yol kenarındaki ağaçlar kadar, yan yatmış otlar kadar, yarış atları kadar yorgunum.
Yağmur üstümüzden, içimize doğru.
Ben böyle şiirler yazan bir çocukmuşum, işte, masalsız, gece lambasız odalarda..Kalkmış biri adımı Ali koymuş, büyümüş, kalbinde taş, kalbinde üç adam, elinden hiç tutmayan, garip tuhaf aslında, bir şeytan, bu birbirinden kopuk kişilikleri kollarından bacaklarından kesip, cerrahi bir tavırla birbirine dikmiş gibi, tuhaf iğrenç aslında, yaratılıştan garip bir hayvan, şeytanın kollarında..