o geçti benimle iletişimeHiç iletişime geçtiniz mi? neden ayrılmış size bir açıklama yapmadı mı?
o geçti benimle iletişimeHiç iletişime geçtiniz mi? neden ayrılmış size bir açıklama yapmadı mı?
Merhaba hangi uygulamayı yaptınız yardımcı olur musunuzbecerdim bu arada yapmış olduğum bi uygulama olumlu sonuç verdi
hangi başlıktaki uygulama acaba ben de deniyorum ama bir an önce yapmak istiyorumbecerdim bu arada yapmış olduğum bi uygulama olumlu sonuç verdi
nasıl yaptığını bize de anlatsan bizde iletişime geçsek bizde azda olsa mutlu olsak yardımcı olabilir misin?o geçti benimle iletişime
Ne yaptınız?becerdim bu arada yapmış olduğum bi uygulama olumlu sonuç verdi
söylesene be kardeşim hangi büyüyü yaptıno geçti benimle iletişime
merhabalar forum kurallarında bu konuda yardımcı olamıyorum yaparsam urum beni engelleyebilir yaptım 2. uygulama başarılı olduMerhaba hangi uygulamayı yaptınız yardımcı olur musunuz
bu konuda yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum forum kurallarında yasak uygulamayı buradan yaptım urumun paylaştıklarına bakın lütfenhangi başlıktaki uygulama acaba ben de deniyorum ama bir an önce yapmak istiyorum
urumun paylaştıklarından iki tanesini yaptım urumun paylaştıklarına bakın lütfenNe yaptınız?
Ne olarak araurumun paylaştıklarından iki tanesini yaptım urumun paylaştıklarına bakın lütfen
Aramaya ne yazalım? Önermekte bir şey olmuyor diye biliyorum. Kişi vs önermiyorsunuz sonuçtaurumun paylaştıklarından iki tanesini yaptım urumun paylaştıklarına bakın lütfen
bir yanlış anlaşılma olmasın. bir insanı önermek yasak. istediğiniz gibi uygulama paylaşabilirsiniz.merhabalar forum kurallarında bu konuda yardımcı olamıyorum yaparsam urum beni engelleyebilir yaptım 2. uygulama başarılı oldu
bu konuda yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum forum kurallarında yasak uygulamayı buradan yaptım urumun paylaştıklarına bakın lütfen
urumun paylaştıklarından iki tanesini yaptım urumun paylaştıklarına bakın lütfen
evet yaprığım uygulamayı o yüzden paylaşmak istemedim birde anladığım kadarıyla her büyü herkeste işe yaramıyor bende tutan sizde tutmayabilir önemli olan denemekbir yanlış anlaşılma olmasın. bir insanı önermek yasak. istediğiniz gibi uygulama paylaşabilirsiniz.
var olan bir linki verebilirsiniz. sadece tavsiye. başarılı olduğunuz bir şeyi ben başarılı oldu diye paylaşmamak. o çalışmanın enerjinin değişmesine neden olabilir.
yaptığınız bir çalışma sonucunda aldığınız olumlu sonuca zarar gelme ihtimali için basit bir uyarı sadece.
Zaten sevmiyordu yaptığınız işlemle de sevdirmiş olmuyorsunuz bağlamış oluyorsunuz kendinize.Yaptığınız işlem melankoli üserine ise bi süre yanınızda bulunacaktır sonrasında gidecektir eğer işlemi yenilemez iseniz.Yok kader birliği işlemi yaptıysanız ömrünüzün sonuna kadar yanınızda putlaştırılmış bir eş, sevgili olacaktır.İşlemi yaparken bunun bilincinde olarak yaparsanız sonrası hayal kırıklığı olmaz.arkadaşlar şöyle bir sorun var kendi yaptığım uygulamayı söylemek istemiyorum etkisi bozulur diye geri geldi ama bu seferde bendeki duygusal değişimler çok arttı bakında beni sevmiyor zorla yanımdaymış gibi hissetmeye başladım
Tabi bu ritüeli de belirli periyodik zamanlarla yeniledikleri takdirde.Yoksa o da ömür boyu sürme ihtimali sıfır.Mnğr boyu süren diye bir çalışma ihtimali bence sıfır. O seviyeye gelmek ve o kadar süre enerji kontrol etmek öyle herkesin yapabileceği bir şey değil.
evet oda düşük bir ihtimal aslında. çünkü ömrü bitecektir. bir ritüel yaptığımızda onu can veririz. o da doğar, büyür gelişir yaşlanır ve ölür. genelde çoğu ritüelin ömrü çok kısadır. kişi aynı ritüelde değişim yapmadan bir daha kullanamaz. başarılı sonuç almış ritüel başkası tarafından da birebir o yüzden kullanılmaz.Tabi bu ritüeli de belirli periyodik zamanlarla yeniledikleri takdirde.Yoksa o da ömür boyu sürme ihtimali sıfır.
AÇIKLAMALARINIZİÇİN TEŞEKKÜR EDERİMZaten sevmiyordu yaptığınız işlemle de sevdirmiş olmuyorsunuz bağlamış oluyorsunuz kendinize.Yaptığınız işlem melankoli üserine ise bi süre yanınızda bulunacaktır sonrasında gidecektir eğer işlemi yenilemez iseniz.Yok kader birliği işlemi yaptıysanız ömrünüzün sonuna kadar yanınızda putlaştırılmış bir eş, sevgili olacaktır.İşlemi yaparken bunun bilincinde olarak yaparsanız sonrası hayal kırıklığı olmaz.
AÇIKLAMALARINIZ İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİNİZ FAYDALI VE BAŞARILIBen bu fikre katlıyorum.
zombileştirme çalışmaları dışında ritüeller kimseyi duygusu ve aklı kaybolmuş gibi yapmaz. kişinin ömür boyu sürecek bir çalışma ihtimali yapması bence sıfır. O seviyeye gelmek ve o kadar süre enerji kontrol etmek öyle herkesin yapabileceği bir şey değil.
Ritüeller koku gibidir. O kokuyu alır hoşunuza giderse bazı doğular hisler anılar canlanır. Bedensel bazı doğal tepkiler verilir. Kolunun etkisi geçer. Kişi hala kokladığı şeyi beğenmeye ve sevmeye devam edebilir. Ritüellerin çok büyük bir bölümü doğaldır.
Doğal olmadığına dair zaten inandırılmış bir kesim var o kadar. Bunların dışında bence işlemi yapan kişinin bu duyguları gelişte ihtimali çok daha olası geliyor.
1. Kişi hırslandı ve yaptı, hırsı geçti
2. Kendince standart etik değerler aklına geldi vicdani rahatlama yapmak istiyor
3. Bir şeyi elde etmek ile elde etmeye çabalamak başka duygulardır anlamını yitirdi.
Gizlilik ilkesi o yüzden önemli olabilir mi? Aynı ritüel veya formülü bilen bircok kişi kullanabiliyor ama birbirlerinin ne zaman nerede kullandıgına ait bilgileri olmazsa, işlemlerin başarısı artıyor galiba. Kimsenin kimseyi etkilememesi gerekiyorbaşarılı sonuç almış ritüel başkası tarafından da birebir o yüzden kullanılmaz.