geri getirme

Magic53

Kayıtlı Üye
yaklaşık bir ay öncesine kadar evlenmeyi düşündüğüm kız bir anda beni terk etti davranışları ve kişiliği değişti bana senin için ölüyorum evlenelim yüzük istiyorum diyen kızdan bir günde eser kalmadı bana önerebileceğiniz bir uygulama denenmiş sonuç alınmış bir büyü varmıdır yardımcı olabilecek birileri

Bir ay olmuş ayrılalı akışına bırakın kafası karışmış kendini dinlemek istiyor olabilir eğer hala seviyorsa geri gelecektir büyüymüş ritüelmiş uğraşmayın böyle şeylerle

Bir anda değiştiyse karşı tarafta büyü olabilir. Bizim büyüyle uğraşmamamiz bazılarının bizimle uğraşmayacaklari anlamına gelmiyor 🤩

İnsanlar aslında bir an da değişmiyor ,sosyal çevremde gördüğüm kadarıyla zaten içlerinde hırs kin büyütüp bir an da içlerindeki deccalı ortaya çıkarıyorlar :)

Konu sahibine gelince belki de ortada büyü olabilir ama büyü yoksa da çekip giden birini büyü ile geri getirme ne kadar mantıklı olur ki

Büyü değil belki göze nazara gelme durumu da olmuş olabilir nazar da büyü kadar tehlikeli bence

İnsanlar aslında bir an da değişmiyor ,sosyal çevremde gördüğüm kadarıyla zaten içlerinde hırs kin büyütüp bir an da içlerindeki deccalı ortaya çıkarıyorlar :)

Konu sahibine gelince belki de ortada büyü olabilir ama büyü yoksa da çekip giden birini büyü ile geri getirme ne kadar mantıklı olur ki

Büyü değil belki göze nazara gelme durumu da olmuş olabilir nazar da büyü kadar tehlikeli bence
Bilemeyiz tabi nedenini tahmin sadece.

Bir ay olmuş ayrılalı akışına bırakın kafası karışmış kendini dinlemek istiyor olabilir eğer hala seviyorsa geri gelecektir büyüymüş ritüelmiş uğraşmayın böyle şeylerle
anlıyorum ama evlenicektik ev bile bakıyorduk genede yorum için teşekkürler

anlıyorum ama evlenicektik ev bile bakıyorduk

ben ona büyü yapıldı demiyorum ama yapılmışta olabilir

Sitemiz de bu konu da çok konu var illa yapacağım diyorsanız ilgili alana gidin ve konuları tarayın. Çünkü gerçekten çok fazla var.

Aynı şeyleri tekrar etmek gibi olacak.

Birde bir ay geçmiş yani o kadar çok zaman geçmemiş biraz bekleseniz mi. Bilmediğiniz bir alanda bir şeyler yapmak yerine.

Sitemiz de herhangi bir kimse başkası için için işlem yapmaz. Başkasını tavsiye etmez. İste kuralları gereği yasaktır.

Sitemiz de bu konu da çok konu var illa yapacağım diyorsanız ilgili alana gidin ve konuları tarayın. Çünkü gerçekten çok fazla var.

Birde bir ay geçmiş yani o kadar çok zaman geçmemiş biraz bekleseniz mi. Bilmediğiniz bir alanda bir şeyler yapmak yerine.

Sitemiz de herhangi bir kimse başkası için için işlem yapmaz. Başkasını tavsiye etmez. İste kuralları gereği yasaktır.evet sitede birçok şeyi

Zannetmem insanlar bir an da değişmiyor belki biri konuşup sizinle ilgili dolduruşa getirdi ya da kafasında yatmayan şeyler var bir an da onlar ağır bastı bilemeyiz ki bir ay içinde dönerse ne ala dönmezse yolunuza bakın büyüye girip ahiretinizi ateşe atmayın
olaya şöyle bakalım bizi evlilik yoluna sokan kendisi ben öyle bir düşüncede değildim ikna edildim

Sitemiz de herhangi bir kimse başkası için için işlem yapmaz. Başkasını tavsiye etmez. İste kuralları gereği yasaktır.
evet urum haklısınız sizlere mesaj atamıyorum sizlere ulaşmam mümkünmü acaba sitedeki birçok majiyi inceledim becerebileceğim şeylerin etkisinden şüphe ediyorum

yaklaşık bir ay öncesine kadar evlenmeyi düşündüğüm kız bir anda beni terk etti davranışları ve kişiliği değişti bana senin için ölüyorum evlenelim yüzük istiyorum diyen kızdan bir günde eser kalmadı bana önerebileceğiniz bir uygulama denenmiş sonuç alınmış bir büyü varmıdır yardımcı olabilecek birileri
Bakın bunu kimse size hiç kimse söylemez..büyü yaptıracaksınız ama size de bulaşacak kendi ayağınıza sıkmış olacaksınız insanların iradesini serbest bırakın zorla yapılacak işten iyi sonuçlar çıkmaz mutlu olunmaz.

Öncelikle kendine zaman tanıman, duygularını anlamaya çalışman önemli. İnsan bazen ne istediğini veya neye hazır olduğunu tam kestiremeyebilir. Kendini suçlama, karşındaki kişinin davranışları onun içsel meseleleriyle alakalı olabilir. Bu tür durumlarda, acele karar vermemek, mümkünse profesyonel destek almak, konuşmak ve anlamaya çalışmak en iyisi. Kendi ruh sağlığına öncelik vermeni tavsiye ederim

Her büyüde mutlaka görevli bir cin vardır, büyülerin hiç birisi göründüğü kadar masum değildir, büyü bozulsa bile varlık musallat olup göndermesi imkansıza yakın hale gelebiliyor, şahsi fikrim hiç bulaşma.

Öncelikle kendine zaman tanıman, duygularını anlamaya çalışman önemli. İnsan bazen ne istediğini veya neye hazır olduğunu tam kestiremeyebilir. Kendini suçlama, karşındaki kişinin davranışları onun içsel meseleleriyle alakalı olabilir. Bu tür durumlarda, acele karar vermemek, mümkünse profesyonel destek almak, konuşmak ve anlamaya çalışmak en iyisi. Kendi ruh sağlığına öncelik vermeni tavsiye ederim
kendi ruh sağlığım iyi çok şükür destekten ziyada büyüy kötü niyet için değil iyi niyet için kullanıcaz

Geri