Geri getirme aşk için işlem veya davet bilen varmı?

Ecem12

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Tem 2021
Mesajlar
18
Tepkime puanı
8
Merhaba arkadaşlar elinde gerçekten çalışan geri getirme veya aşk için tılsım veya büyü tarzı bişey olan varmı. Davetli olayları duydum hani dilek dileme gibi olaylar sizce hangi yöntemi denemeliym ? Ve elinde bu tür bilgisi olanlar paylasabilirmi ( yapma boşver gibi öğüt vericek olanlar lütfen yazmasn )
 

samet9098

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2021
Mesajlar
35
Tepkime puanı
33
Nasıl yani kaç kere saat kaçta okuyacagz
geri döndürme işlemleri gece 12 den sonra hatta 2 gibi okumak etkiyi arttırır o saatlerde yapamıyorsan güneş doğmaya yakında yapabilirsin şahmeran duası genelde hacet ve dilek içindir celp işlemine çok girmez önce ya vedud ya cami 1000 kere zikredebilirsin bu zikri yaparken sevdiğin ile yaşadığınız güzel olayları düşünürsen çok daha etkili olur bizzat tecrübe ettim ya vedud ya cami aynı anda zikredilecek celp işlemlerine çok girme çoğu büyüye girebilecek uygulamalar aman nolcak ya büyüyse büyü diye düşünme hayatın daha çok boka sarar bu da tecrübe ile sabittir umarım sevdiğine kavuşursun
 

düşünen ve inanan

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Şub 2013
Mesajlar
702
Tepkime puanı
1,221
Ben bu duaya başvurduğum zaman 7 gün deniliyordu. 3 üncü günde olmuştu. Bir de aşk işlerinde istekler benim tecrübeme göre ya çok feryat figan ya da çok yüksek iyi histe yapılırsa daha iyi sonuç veriyor. Mesela acılar içinde yaptığım bir dua daha kolay sonuçlanıyor. Ya da saf bir pozitiflikle. Yani kısacası iyi ve ya kötü nasıl hissederseniz hissedin ara ruh hallerinde olmayın. Öyle bir isteyin ki duayı yaparken şüphe düşmesin içinize.
Dipnot: Gözünüzü kararttığınız için sonra şöyle olur böyle olur demiyorum. Net talebe net cevap :)
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,155
Tepkime puanı
7,442
Enerji ile sifa calismasi yapiliyor tam olarak nasil yapuldgni brnde bilmiyorum bu konuda ilim sahibi olan yapiyor
Anladım, arinma çalışması - temizlik gibi. Negatif enerjilerden enerji bedeniniz temizleniyor. Arınma dan sonra sifalandirma yapılır . Forumun arama motorunu kullanın. Ben birkaç arınma uygulaması paylaştım.
 
Üst