"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gercekten yardima ihtiyacim var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan incisu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incisu

Kayıtlı Üye
oncelikle merhaba,sanirim ben gercekten gerizekali ve safin tekiyim ama buna engelde olamiyorum,biri bana ne yaparsa yaparsin affediyorum,herkes icin herseyimi veriyorum,gercekten! ve bu sekilde yasamak istemiyorum! nasil anlatilir ifade edilir bilmiyorum.ama bu sekilde olmamali! icinizden`bende oyleyim ne var` dediginizi duyar gibiyim,ama hayir oyle degilsiniz bence! uzuntuden gecirmedigim hastalik kalmadi.cok fazla inancliyim evet,simdi kalmadi ama.uzatmak ve caninizi sikmak istemiyorum.ne yapicagimi bilmiyorum,defalarca intihar ettim ama hala burdayim! terkedildim evet,maddi manevimi herseyimi verip,en kotu zamaninda kendim icin etmedigim dua yi onun icin ederken,daha fazla dayanamiyorum buna,ya gercekten `o`yok! yadabenim yasamamam gerekiyor,burdaki forumlar disinda biri bana yardimci olabilirse cok sevaba gecicek eminim! cunku birinin hayatini kurtaricak!

ne mi yapmalısınız yeni bir sayfa açmalısınız isterseniz yapabilirsiniz.
sosyalleşin sizi sosyalleştircek şeylere katılın bol bol gezin emin olun daha iyi olcaksınız.
birde kimseye güvenmeyin ve size değer verenlere değer verin vermeyenleri postalayın gitsin :)

bende sizinle aynı duruma düştüm. hem benim hatalarım hem karşı tarafın hataları bizi ayrı yollara itti. ben hep kendimi hesaba çekmeyi yeğledim. hatalarımı düşündüm, dersler çıkarmaya çalıştım ve hala içinden çıkılmaz bir durumun dibindeyim. burada okuduğum yazıların çoğunda herkes bu dertten muzdarip. demek ki insanoğlunun başına sık gelen bir olay. ben öğrendim ki zaman en iyi ilaç. sabretmek gerek.

Bu ve benzeri durumları bende yaşadım ve eminim ki forumdaki bir çokları da yaşamıştır. Kanımca buradan sonra ne yapacağından çok sorunun ne olduğuna karar vermelisin öncelikle. Psikolojik yönden bir tıkanıklık varsa o yönde adım atmalısın. Yahut birilerinden ve ya bir şeylerden sorun kaynaklanıyorsa buna göre adım atmalısın.

Şu bir gerçek; insanlar her zaman kaçış yolu arıyor, oysa ileriye atılacak bir adım hayatı tamamen farklılaştırır. İnsan olmanın diğer varlıklara göre tek farkı aslına bakarsan besin zincirinin tepesinde olması. Önünde koca bir Dünya varken yemeğini çaldı diye birine küsmektir bu. Ya o çalınanı geri almak için çabalarsın yahut da başka bir yem ararsın. Hayatı illa da karmaşık bir hale mi sokalım? O beni sevmiyor, o güvenimi sarstı, iş yerim berbat. Ee? Nereye kaçalım? "Ölümüm bile o kadın yüzünden olmalı" demiş Ümit Yaşar Oğuzcan. Buradaki kasıt onun yüzünden intihar değil tabi ki. Kendini adadığında tam anlamıyla yaparsın bunu, ucuz şeyler yüzünden intikam, hırs, nefret yahut kendine düşmanlık beslemek yerine, güzel şeylerle hayata tutunmalı. Hataları görmezden gelmek değil demek istediğim, buna karşı farkındalıkla, yeni tezler üretmek. Bak bende bir zaman burada "Yalanlarla ilgili" bir konu açmıştım. Çekip gitmek varken savaşmayı tercih ettim, hala da savaşıyorum. Sonunu düşünmüyorum. Bir işe kalkışıyorsa ne olacağını değil, ne yapacağını düşünmeli insan. Velhasıl sana naçizane tavsiyem, Sorununun ne olduğunu, gerçekten ne olduğunu tespit edip o yönde hareket etmen. Saygılarımla

sosyalleşin sunu yapın bunu yapın hersey kolay gelıyor yaşamayan ınsanlara onlarıda suclayamayız yaşamadıgımız bırseyın acısını bılmdıgımız bıseyı nasıl yorumlayabılırızkı ben suan bu konuyu açan arkadaşı cok ama cok ıyı anlıyorum cunkı tıpkı ben asırı bende cok ıyıyım ıstesemde kotu olamıyorum dusmanımı bıle affederım 1 gulusmesı yeter bana belkı bunlar sorun deıl ıyı olmak guzel bısey velakın konuyu açan arkadaşın sanırsam asık olmak sevdı ınsandan bu verdıgı degerın karsılıgını gorememesı onu bu duruma sokuyor ıntaharın esıgıne getırıyor cogu rahat ınsan asık olmams ınsan kı benden bundan 3 sene once oleydım ıntahar edılırmı hayat hersee ragmen guzel ask nedır sevgı nedır bır kız veya erkek ıcın deyermı buyuk konustum bende cok kotu baglandım bırıne ıntaharı cok dusundum olekı ben bu arkadas gıbı ıntaharda edemedım allah korkusu vardı ıcımde ıckıye uyusturucuyada vuramazdım kendımı gunahtı cunkı 1 bucuk sene olumlere atılıp maddı manevı bır canım kalmıstı vermedık ona yaptıklarımı anlatsam leyla mecnun 2 dersınız ama gercektende cok baglıydım ve o hıcbızaman bu degerımı bılmedı hep gozu parada dunya zevklerındeydı ask sevgıden uzak dıs gorunusuyle etıyle ovuenen zavallı bırıydı onun nasıl bırı oldunu bıldım halde her seferınde tuzagına dusuyordum ısteyerekte olsa asıktım cunkı dualar ettım onun ıcın gece gunduz kendım dusunmezken her sanyemı gece gunduz onu dusunerek gecırıyordum o ıse o erkek senın bu erkek benım hayatını yasamakla mesgul olan bıze oluyordu platonık deıldı benımkısı farklı bır olay kandırılmak gıbı bısey ama oda deıl cok daha farklı o yuzden konuyu acan arkadası cok ıyı anlıyorum ne yazsak ne solesek hayat sole guzel hayat bole guzel ınsan ıcıne karıs sosyalles sunu ypa bunu yap hıc faydası olmucak o 1 mılyon insan ıcınde kendını yalnız hıssedıp dunyada butun aktıvıtelerı yapsada mutlu olamıcak malesef bole bende bu durumdaydım cunkı suanda etrafıma sahte gulucuklerımden baska elımde hıcbısey kalmadı 1 kere deıl her gun oluyorum dunya ne guzel dıyorum hayat ne guzel ama gene basa donuyorum bır sure sonra ama konuyu açan arkadaşa 1 2 sey solemek ıstıyorum nolursa olsun ıntaharı bır daha dusunmeyn sızı anlarım cektınız acı bok buyuk ama ıntahar etmek olmek son deıl olunce hıcbısey son bulmucak aksıne asıl hayat olunce baslıcak ıntahar etmek alalhın verdı canı almak cok buyuk gunahtır bunun vebalını veremezsınız sabredın ınanclı bırısı oldugunuzu soluyorsunuz dua edın bol bol kendınızı deıstırmeye calısın ozellıkle arabesk tarzı sarkılardan bıraz uzak kalın dınlıyorsanız classic muzıkler ruhu dınlendıren muzıkler tercıh edın deısık seyler keşfedin araştırın google onunuzde ne hosunuza gıder ılgınc mesela araştırın istanbulda yasıyorsanız arada bir denız kenarına gıdın hava alın alısverıs merkezlerıne gıdın mesela profılo gibi dukkanların hepsını gezın ben hıc kıtap okumazdım bu durumdan kurtulcam dıye kendımı kıtapcılara atıyorum okuyormuyum hayır bakyorum goz gezdırıyorum maksat aktivite olsun cay bahcelerın gıdın bol bol yuruyun kulaklık eslıgnde keyfınızce gezın sagı solu bu durumdan aslında kurtulmanın en guzel en kestırme yolu onu unutturcak karsınıza ıyı bırısının sızı anlıcak bırısının cıkması çivi çiviyi söker misali ben sız suanda zamana karsı yasıyorsunuzdur emınımkı aksam napcam gunduz napcam zor bı durum acıkca allah kımseyı bu durumlara dusurmesın dusurenlerınde yanına bırakmasın ama genede beddua edemıoruz ıste bızı bu hale getırenlere cok var aslında yazıcam seylerde zahmet edıp okumaz kımse o yuzden sonlandrıyorum bu konusmayı ben işşallah kurutlursunuz bu kotu durumuzdan

Herkes hata yapar. Kendinizi yerden yere vurmayın. Hepimiz bir şekilde ask acısı yada daha kötü acılar çekeriz. Geriye dönüp bakinca kullanilma hissi degersizlik yalnizlik özgüven çöküşü gibi seylerle ölmek isteriz. Karşınıza takmaa amaaan gecer be diyenler çıkar ama geçmek bilmez o . Kalp sıkışır üzülünür aglanir ben nasıl bu halr geldim diye.
Kendinizi saf ve benzeri küçük düşürücü şekilde görmeyin sizebu sekikde hitap edilmesine izin vermeyin özgüveninizi parcalamayin. Çünkü ne saf ne de başka seysiniz sadece iyi bir insansınız. Insanlar herzaman kötü olmak ister bunun sebebi de kötü olan insanları zeki görmeleridir. Ama kimse düşünmez insanın icinde 2taraf olduğunu nekadar iyiyse okadar kötü olduğunu . Icindeki etigin vicdanin ahlakin seni iyi kotu saf temiz masum seytan gibi tabirlerle kosulandirir ki herkesi öyledir. Saf değilsin gerizekalı da değilsin insanların uydurma kalıplarına takılma. Insanlara takılma hatta. Kimseye kendin den cok değer verme "bala şeker kuşa kanat takma ". Temiz kalpli olduğun için üzülme . Yaşam öğreticidir sabret hep kötü olmicak .kendini degistirme bunalıma girme kendin olduğun icin şükret.
Eft programlarina katil hatta kendini dinle ne olduğunu bul.

Bence sizin için sihirli olan kelime "hayır" bu kelime sizin hayatınızı kurtarıcak hayır demeyi öğrenmelisiniz bu birini geri çevirmek manasında deil her konuda hayır,sizin tabirinizle saflık yaptığınızı düşündüğünüz her konuda hayır ben böyle bir hatayı yapmak yerine tam tersini yapıcam diyebilirsiniz yaparken düşünmelisiniz kalple düşünülmez beyinle düşünülür unutmayın sevgiyle...

blackman siz benim ne yaşayıp yaşamadığımı bilemezsiniz bende sizin bilemem. bu böyledir.
birine sosyalleşin gibi hayata sarılması yönündeki önerilerime bağlayarak zor şeyler yaşamadığımı çıkarmanız hiç doğru değil.
benim zor şeyler yaşayıp yaşamadığımı yaşadıklarımı yaşayarak anlayabilirsiniz sosyalleşin sözümle değil.
ben sosyalleşmeyi ve diğer önerileri sıraladım çünkü zor anlarda insanın yapması için iyi olcağı içindi.
sizde zaten benim önerilerime ek önerilerde bulunmuşsunuz demek oluyor ki zor şeyler yaşada insan önerilerde bulunabiliryor :)

pardon ask yuksek musadenızle sıze noluyor? tekrar tekrar mesajıma baktım sıze kastı sızın adınızın gectı bır kelımeye daha rastladıgımı hatırlamıyorm? ben ordakı mesajımda bugune kadar basıma gelen etrafımdan bana solenen veya sanaldan benı tanımayan ne yasadımı bılmeden onu yapın rahatlarsınız dıyenlerden kastettımkı konuyu açan arkadaşında derdi aynı ve emınımkı onada bu sozlerı soleyen cok kısıler olmustur bende ona dayanarak bıseyler yazdım onu anladıgımı dıle getırdım canınız sıkılıyorsa ben hıc ama hıc musaıt deılım zamanınızı gecırmeye sıze eslık edemıcem bunca ısımın arasında

pardon ask yuksek musadenızle sıze noluyor? tekrar tekrar mesajıma baktım sıze kastı sızın adınızın gectı bır kelımeye daha rastladıgımı hatırlamıyorm? ben ordakı mesajımda bugune kadar basıma gelen etrafımdan bana solenen veya sanaldan benı tanımayan ne yasadımı bılmeden onu yapın rahatlarsınız dıyenlerden kastettımkı konuyu açan arkadaşında derdi aynı ve emınımkı onada bu sozlerı soleyen cok kısıler olmustur bende ona dayanarak bıseyler yazdım onu anladıgımı dıle getırdım canınız sıkılıyorsa ben hıc ama hıc musaıt deılım zamanınızı gecırmeye sıze eslık edemıcem bunca ısımın arasında
benim belirterek kullansanızda kullanmasanızda sonuçta bana da diyorsunuz bunu. her sosyalleşin gibi önerilerde bulunan kişilere böyle demeniz yanlış, böyle bakış açısıyla bakmanız yanlış. herkes bir şeyler yaşıyor emin olun. ayrıca bu önerilerde gayet yerinde öneriler yapmak zor ama denilecek başka şeylerde yok.
bence siz her şeyi bir başka yöne çekiyorsunuz sizinle tartışmıyorum ayrıca can sıkıntısından birilerini rahatsız edecek kapasitesizlikte biri değilim ben.
tabi bu bakış açınızla beni anlamayacaksanızda sorun değil napalım :)

Dünyaya gelipte huzur bulan var mı?Gördüğüm kadarıyla ilişkilerinizde saplantılı ve vefalısınız.Saplantı olmamaya çalışın ; sonuçta tek dostunuz ve sevdiğiniz en sonunda kendiniz olacaktır.Karşınızdaki insanın nabzına göre şerbet verin .Kendinizi bir şeylere adamak istiyorsanız sevdiğiniz bir işe yada hobiye adayın.

İnsanlar hata yapa yapa yapmamayı öğrenir .Emin olun kimseye ihtiyacınız yok kendiniz ve sağlığınızdan başka.Hayattaki başka güzelikleride görmeye çalışın.Yaşamınızdaki herkesin geçici olduğunu unutmayın.

Herkezin hayatta belli nedenlerden dolayı geçiş noktaları olur. Tabiki iyi olmak için elinizden geleni yaparsınız. Ama zaten bu sorunun farkınsınız kısa zamanda fikirleriniz doğrultusunda .şekil alacaksınızdır zaten. :) zamanlada seçimleriniz gerçekleşecek. Herşeyin hayatınızda düzelmesi dileğiyle. :)

Yaptığın hatalardan ders almalısın. Hayattan zevk almasını bil.Gökyüzünü,doğayı,canlıları izlemek insana huzur verir.

Malını mülkünü kaybeden insanlar var.Adam arabasını,evini zenginliğini kaybediyor.Dostları gidiyor,eşi terk ediyor.Bunlar geçici dertler.Bir gün gelecek geçmişe utanarak bakacaksın.Ne kadar da büyük hata yapmışım diyeceksin.

Eğer bir insana bir iyilik yaptıysan,o sana kötülük yaparsa ver yolu gitsin.Sert karakterli olacaksın.Sert olmak dediğim de herkese kaba davranmak değil değil.Mesafeli olacaksın,böyle insanların yüzlerine güldükçe,onların üstündeki baskın azalır.Merhametin ortaya çıkar.Böyle olduğunda da seni daha samimi bulurlar.Her sorunlarını sana açarlar.Sert olduğunda sana sorununu açtı diyelim.Borç istedi.Az para olsa dahi o parayı sana ödemezse sen haliyle kendini kullanılmış hissedersin.İşte bunun olmaması için,sert olacaksın.O senden korkacak ve paranı verecek.Bunu sadece para olarak düşünme.Yani seni kullanamaz,duygularınla oynayamaz.

Hayatındaki herkes er ya da geç çekip gidecek.Giden gider,kalan kalır.Zamanla değişirsin bu denilenleri unutmazsan değişirsin.

özelden ulaş bana, elimden geleni yapacağım senin için, benzer bi durum bende de var. Lakin inancımı kaybetmek yerine daha da bağlandım dinime. özelden yaz bana kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri