Bana ailemin dağılması için büyü yapıldığı söylendi iki evliliğim de nedensiz bitti
Kim söyledi, kim yapmış şüphelerin var mı pekiBana ailemin dağılması için büyü yapıldığı söylendi iki evliliğim de nedensiz bitti
Bana ailemin dağılması için büyü yapıldığı söylendi iki evliliğim de nedensiz bitti
Ya bir şey diyeceğim, benim atalarda hepsi var.Kendini sorgula. Aileni de genel hatları ile sorgula. Kalp kırdınız mi? mal gaspettiniz mi? ah aldınız mı? tecavuz ettiniz mi? , arsa, mal, miras paylaşımında birbirinize düştünüz mü? Lenetleștiniz mi? Birini yıldırmak için ona iftira attınız mı? Hatta siz veya aileniz birilerine büyü yaptırdınız mı?
Bu gibi yasaklı girişimler eğer birilerine ölüm, iffet veya akli denge kaybettirecek kadar ağır izdirap getirdi ise size dönüşü çok ağır olur. Genellikle de 2. ve 3. kuşakta ironik bir şekilde yaşama karşı kayıtsız kalacak, her fırsatta tükenmeye eğilimli, kendini alınmıș cana karșılık feda etmiş ruhların güdümünde hapsolmuş bir nesil gelir.
Ya bir şey diyeceğim, benim atalarda hepsi var.
Dedem mesela arsa,mal, kalp kırma, delirtme, ölüme sebep olma hepsi mevcut.
Ben atalardan gelen bu kötü etkiden ya da karma bilmiyorum, nasıl kurtulabilirim.
Amcam etkilenmedi mesela, iyi bir aile adamı ve iyi bir aileye sahip bence.
Tarotta şeytan kartını neden kötülediniz? Yayılan bir hastalığınız var diyelim şeytan kartı geldiği zaman satürn etkisinden dolayı kısıtlama verir. Hastalığın yayılımının kısıtlandığını söyleyebilir. Şeytan kartı oğlak burcunu temsil eder. Yanına düşen kartlarla kariyerde olumlu bir gelişmeye de atıf yapıyor olabilir. Hiçbir kart tek başına iyi veya kötü değildir.Ya bir şey diyeceğim, benim atalarda hepsi var.
Dedem mesela arsa,mal, kalp kırma, delirtme, ölüme sebep olma hepsi mevcut. Fotoğrafını koysanız, rahmetsiz tek başına tarotta şeytan sembolü olabilir.
Onun babası kim bilir nasıldı, o da iyi biri değilmiş.
Aslında ben bir konu açmıştım ailemle ilgili, bunu kastettim.
Böyle bir açılım gelmedi mesela bana yorum olarak.
Ben atalardan gelen bu kötü etkiden ya da karma bilmiyorum, nasıl kurtulabilirim.
Amcam etkilenmedi mesela, iyi bir aile adamı ve iyi bir aileye sahip bence.
Sorunuzla alakalı Retro'nun söylediklerine ben de katılıyorum. Ailede herkes eşit derecede yüklenmiyor. Bana kalırsa, bu sorunu çözebilecek bilince erişme potansiyeli olanlar karmaları daha fazla yükleniyor.
Pompacıya, bu pompanın sorunu ne Pompacı bey demişler ; Motora gazı veremiyorum, ses boğuk geliyor, performansı düşük demiş."Sana büyü yapılmıș" lafı Türk insanı için serum gibi oldu. Duyar duymaz derin bir oh çekmeye programlıyız, yeter ki talihsizliğimizin büyüden kaynaklandığını, kıskanıldığımızı bilelim![]()
Sembolik olarak söyledim, içerik olarak değil. Tarot kartlarıyla bir derdim yok.Tarotta şeytan kartını neden kötülediniz? Yayılan bir hastalığınız var diyelim şeytan kartı geldiği zaman satürn etkisinden dolayı kısıtlama verir. Hastalığın yayılımının kısıtlandığını söyleyebilir. Şeytan kartı oğlak burcunu temsil eder. Yanına düşen kartlarla kariyerde olumlu bir gelişmeye de atıf yapıyor olabilir. Hiçbir kart tek başına iyi veya kötü değildir.
Sorunuzla alakalı Retro'nun söylediklerine ben de katılıyorum. Ailede herkes eşit derecede yüklenmiyor. Bana kalırsa, bu sorunu çözebilecek bilince erişme potansiyeli olanlar karmaları daha fazla yükleniyor.
Bu şahıs zaten kendi ailesine, çocuklarına zulüm etmiş. Bu durumda yine bunun çocuklardan çıkması makul mu?Herkeste illa oluyor zaten.
Genelleme yapayım mantığını anlayın :
Yaratılmıșlara verilen yaşama enerjisine kasteden, o enerjileri adeta tüketmek sureti ile zulmedip ölçüyü așanlar ve bunu telafi etmeyenler, yaptıklarının bedelini kendi soy ruhaniyetlerinin devamı ile ödeyeceklerdir, kendini tükenmiş hisseden veya bir baltaya sap olamayacak kadar beceriksiz hatta hayırsız bireyler gelir soydan.
Böylece dışarıdan müdahale edilemeyen zalim güce, evren içeriden müdahale ederek aile içine kendini bilinçaltında feda etmiş, günah keçisi dediğimiz bireyler getirilir. Hani dövsen dövülmez, atsan atılmaz. Böylece Tüm öfkeni hem kusmaya devam edeceğin, ama kendi içine akitacagin bir kahredici duruma düşersin.
Evren, tüm ruhun sahibi olan bir banka gibi çalışır. Haciz koyabilir.
Bu kesaplamalar çok karışık. Kahır enerjisi taşınamayacak kadar biriktiyse, Genellikle ilk çocuğa vurur. Mesela en küçük çocuklar soyun hep en neşeli en az borç yüklenmiş olanlarıdır. Bahtları hep daha açıktır.
Tabi hepsinde öyle olcak diye bisey yok. Aile diziminde tespit edilen ağır vakalar için söylüyorum.
Benim 6.hislerim çok kuvvetlidir büyü yapma büyü bozma işlerinden pek anlamam ama sizin evliliğinin büyüyen dolayı değil sizden eşleriniz soğumuş.Herkesin her büyü lafına inanmayın büyü çok zor yapılan ve çok zor bozulan bir durum her evlilik büyüyen bitmiyor tabii.Ama enerjiniz yıldızınız düşük geldi korunma arınma çalışmaları yapabilirsiniz forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.
Neden 3. Cocuga vurur bu durum peki 4 cocuk arasından?2 șeye ben de zamanla gıcık kaptım.
1- bilimsel kelimesi
2- büyü var kelimesi
Bir şeyin aynı zamanda tamamen bilimsel de olduğu tezi ile lafa başlamak, kesinlikle büyü yaparak lafa başlamaktır.
"Sana büyü yapılmıș" lafı Türk insanı için serum gibi oldu. Duyar duymaz derin bir oh çekmeye programlıyız, yeter ki talihsizliğimizin büyüden kaynaklandığını, kıskanıldığımızı bilelim![]()
Neden 3. Cocuga vurur bu durum peki 4 cocuk arasından?