kısmetsizinsn
Kayıtlı Üye
arkadaşlar 20 yaşındayım ve 3 senedir kimseyle sevgili ve konuşamıyorum kısmetim kapanmış gibi hiç bir erkekle iletişim kurmamaya başladım bana göre bi dua maji herhangi bir şey varsa yardım edin teşekkürler...
Ben sizden yaş olarak büyüğüm ve sizin derdiniz sadece 3 sene sevgilisiz kalmış olmak. Benim hiç sevgilim olmadı. Arkadaşım da yok... Bence siz durumu abartmışsınız. Kısmetisizim diyerek kendinize haksızlık etmeyin. Hayatıma giren insanlarda ya beni kullanmak için ya da dalga geçmek, aşağılamak için giriyor. Dua, majinin pek etkili olacağını sanmıyorum. Öyle olsaydı ben de işe yarardı. Kötü bir yorum yapıyorum gibi algılayabilirsiniz ancak üzgünüm birisinin doğruları söylemesi gerek. Hayatta tek ihtiyacımız olan şey şans.
Dediklerinize katiliyorum hatta ustune diyebilecegim hayatta iki tur insan vardir dunyaya sansli doganlar vede sanssiz doganlar ben sanssiz dogmusum bunlar yazgi oldugu icin bunlari degistirmeye calismak sadece vakit kaybi olacaktir
Bendensin kardeşim benimde olmadı ama bazı şeyler sebep oldu buna anlatmistim...Benim hiç sevgilim olmadı ve gayette memnunum sevgili olanlar hep sonu kötü ya ağlayıp duruyorlar .. Tek başına hayat çok daha güzel ..hayırlısını isteyin bence zamanında oluyor herşey. No manita no dırdır geziyorum fıldır fıldır![]()
Bence bu kısmet kapanması yerine psikolojik bi durum ya sevgili bulmaya çok odaklandığınız için beyin kendini bu konuda kısıtlıyorarkadaşlar 20 yaşındayım ve 3 senedir kimseyle sevgili ve konuşamıyorum kısmetim kapanmış gibi hiç bir erkekle iletişim kurmamaya başladım bana göre bi dua maji herhangi bir şey varsa yardım edin teşekkürler...