"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gerçekten bilemiyorum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pearl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pearl

Kayıtlı Üye
mrb arkadaşlar, gün geçmiyor ki sıradışı ilişkiler gelip beni bulmasın.
daha önceki konumu bilenler bilir, yine zorlayan ve imtihan dolu bir ilişkinin ardından neyseki aradan geçen aylardan sonra biraz kendimi toparlamıştım ki...
şuan cidden kimseyle paylaşamadığım bir durumun içindeyim. anlamlandıramıyorum.
belki yorum yapan olur da ben de içinde bulunduğum durumla ilgili fikir sahibi olurum diye konu açmaya karar verdim.
bilgisayar firmasında çalışıyorum. çalıştığım işyerinde müdürüm olan bir kadın var birkaç aydır birlikte çalışıyoruz. evli ama çocuğu yok. evet biraz sıradışı olduğunu farketmiştim. yani erkek gibi konuşması oturuşu herşeyi aslında kıyafetleri de. ama evli nihayetinde bir erkekle.
ama sorun şu ki bu kişi hergün bu ne diyor? acaba diyeceğim şeyler söylemeye ve yapmaya başladı.
mesela yanına gidip bilgisayardan birşey bakarken özellikle yaklaşıp sürekli bana yapışması, öğle yemeğine çıksak mı deyince evliyim ben demesi, hepsi bir yana ilişkilerden konuştuğumuz bir sırada ben artık ilişki falan düşünmüyorum dediğimde bana niye gay misin dedi? bunlar normal mi? ben mi abartıyorum ki

daha önceki konumu bilenler bilir, yine zorlayan ve imtihan dolu bir ilişkinin ardından neyseki aradan geçen aylardan sonra biraz kendimi toparlamıştım ki...
belki yorum yapan olur da ben de içinde bulunduğum durumla ilgili fikir sahibi olurum diye konu açmaya karar verdim.
bilgisayar firmasında çalışıyorum. çalıştığım işyerinde müdürüm olan bir kadın var birkaç aydır birlikte çalışıyoruz. evli ama çocuğu yok. evet biraz sıradışı olduğunu farketmiştim. yani erkek gibi konuşması oturuşu herşeyi aslında kıyafetleri de. ama evli nihayetinde bir erkekle.
ama sorun şu ki bu kişi hergün bu ne diyor? acaba diyeceğim şeyler söylemeye ve yapmaya başladı.
mesela yanına gidip bilgisayardan birşey bakarken özellikle yaklaşıp sürekli bana yapışması, öğle yemeğine çıksak mı deyince evliyim ben demesi, hepsi bir yana ilişkilerden konuştuğumuz bir sırada ben artık ilişki falan düşünmüyorum dediğimde bana niye gay misin dedi? bunlar normal mi? ben mi abartıyorum ki
iş hayatında olur böyle şeyler

abartmıyorsunuz yalandan kız arkadaş yapın ofise göstermelik gelsin soğutma duaları var onları yapın o kişi bulunduğu konumu kötüye kullanyor maskülen eril kadın anladığım hoş şeyler değil aynı yerde iş dışında iilişki talebi aleyhenize olur durum normal değil sözlüyüm deyin hanımefendi profosyenel değil öyle gözüküyor.

normalliği anormaliği tartışılır.Çok takılma kafanı yorma buna diyorum.Kadın zaten evliymiş.Küçük heyecanlar arıyor olabilir.
ankarada çok sevdiğim medyum bi ablam var.kendisi babamı da yola getirdi sağolsun.ama sitede isim vermek yasak diye biliyorum.
bana bu konuda yardım edebilir misin?

@Elnora_alila

sence bunu neden yaşıyorum? geçen sene evli bir adama aşık olup bu seneyi de eşcinsel bir kadının hayatıma girmeye çalışması bunlar normal şeyler ve ilişkiler değil? yani bu hayatı ben mi kendim mi çekiyorum? ya da neden hep sevdiğimiz insanlar uzaklaşır? herkeste böyle değil.
hayatımızda yolunda gitmeyen şeyleri gerçekten düzeltme şansımız var mı ?

@Elnora_alila

sence bunu neden yaşıyorum? geçen sene evli bir adama aşık olup bu seneyi de eşcinsel bir kadının hayatıma girmeye çalışması bunlar normal şeyler ve ilişkiler değil? yani bu hayatı ben mi kendim mi çekiyorum? ya da neden hep sevdiğimiz insanlar uzaklaşır? herkeste böyle değil.
hayatımızda yolunda gitmeyen şeyleri gerçekten düzeltme şansımız var mı ?
Geçmişte düşünürler ortaya şöyle bir soru atmışlar : Birey toplumla mı gelişir yoksa yalnız kalarak mı ?
İki düşünce için de taraflar yorum yapmaya başlamış.

Bir kısım şöyle demiş : Birey, sosyal bir hayvandır fakat toplumsal etkileşime girebilmesi için önce kişisel erdemlere sahip olmalıdır. Ancak o zaman anlamlı bir yaşam sürer.

Bir kısım ise şöyle demiş : Yalnız birey, doğayla ve kendisiyle temasa açık bireydir. Toplumsal dikkat dağıtıcı unsurlar olmadığında daha özgüvenlidir ve daha berraktır.

Kişi önce kendini sorgulamalı. Yaşam anlamsız geliyorsa, hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi hissediyorsa, istemediği olaylar ve durumlar içerisinde kalıyorsa temel sebep ; kişisel erdemlere sahip olmadığı halde, olduğunu düşünmesidir.

Öyleyse ilk yapmamız gereken berrak bir zihin ve içgörü ile kendimizi fark etmek olmalı. Farkındalığımız arttıkça özgüvenimiz ve özsaygımız da artacaktır. Kendimiz gibi olanlar ile hemhal olmak istiyorsak önce kendimizin bilince varmalıyız.. Çünkü, kabul etmekte zorlansak da çevremizde olan kişilerin benzeriyiz.

Matematikte aritmetik ortalama tam da bu ilkeyi anlatır.

Geçmişte düşünürler ortaya şöyle bir soru atmışlar : Birey toplumla mı gelişir yoksa yalnız kalarak mı ?
İki düşünce için de taraflar yorum yapmaya başlamış.

Bir kısım şöyle demiş : Birey, sosyal bir hayvandır fakat toplumsal etkileşime girebilmesi için önce kişisel erdemlere sahip olmalıdır. Ancak o zaman anlamlı bir yaşam sürer.

Bir kısım ise şöyle demiş : Yalnız birey, doğayla ve kendisiyle temasa açık bireydir. Toplumsal dikkat dağıtıcı unsurlar olmadığında daha özgüvenlidir ve daha berraktır.

Kişi önce kendini sorgulamalı. Yaşam anlamsız geliyorsa, hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi hissediyorsa, istemediği olaylar ve durumlar içerisinde kalıyorsa temel sebep ; kişisel erdemlere sahip olmadığı halde, olduğunu düşünmesidir.

Öyleyse ilk yapmamız gereken berrak bir zihin ve içgörü ile kendimizi fark etmek olmalı. Farkındalığımız arttıkça özgüvenimiz ve özsaygımız da artacaktır. Kendimiz gibi olanlar ile hemhal olmak istiyorsak önce kendimizin bilince varmalıyız.. Çünkü, kabul etmekte zorlansak da çevremizde olan kişilerin benzeriyiz.

Matematikte aritmetik ortalama tam da bu ilkeyi anlatır.
tşk ederim.. burada gerçekten harika insanlar var. keşke uzun uzun sohbet etme şansımız olsaydı 🤍

Nasıl düzeltilir bilmiyorum ama sadece sizin başınıza gelmediğini ,yalnız olmadığınızı söylemek için yorum yapıyorum..Kendimce biraz da cevaplamaya çalışayım...Arkadaşlık,dostluk ve flört mevzularında ben de tuhaflıklarla karşılaşmışımdır...Ayrıntıya girmeden örnek vereyim...Mesela çok sevdiğim insanlarla daha çok zaman geçirmek istesem olmaz ama daha normal hissettiğim kişilerle hayatın bir oyunu gibi daha çok görüşmek zorunda kalmışımdır..Ya da ikili ilişkilerimde çok mutlu olduğum bir gün ayrılık yaşamışımdır..Bunları araştırdığımda önce kendimizi tanımamız gerektiğini,kendi üzerimizde çalışmamızın da önemini anlamış oldum...Aynalama ,yansıtma ve aynı enerji ya da karşıt enerjileri kendimize çektiğimizi anlamak için iç dünyamız üzerinde çalışmalıyız,yazmalıyız,okumalıyız,izlemeliyiz...Belki sınırlarınızı çizmeniz ve insanları tanımak için onlara zaman vermeniz gerekiyordur..Geçmiş yıllarda sezgilerime güvenerek daha ilk günlerde insanlar bana aksini gösterse bile her insanın en iyi yanını görmeye çalışırdım...Ama yanlış olduğunu anladım ,bir insan ya da ben de aynı şekilde hiç kimse %100 tanınamaz...Ya da %100 kimse güvenilir değildir...Herkesin değişebileceğini kabul etmeliyiz ve doğru kişilerin bizimle kalması için ayrıca çabaya ihtiyacımız olmadığını,bu soruları bize sordurmayacağını hissediyorum...Çevremde gözlemlediğime göre bu tür ilişkiler zaten su gibi akıcı ve doğal oluyor...Yürümeyen ,çok sevdiğimiz halde yarım kalan ,güvenimizin sarsıldığı ilişkiler de çok kıymetli artık benim için...Çünkü bu ilişkiler de bizim bazı noktalarımıza basıp kendimizi tanımamızı ve sınırlarımızı çizmeyi öğretiyor sonuçta...Kısaca iyi yanından bakmanızı öneririm ve tuhaf kişiler ya da olaylarla karşılaşmanın bazen durağanlıktan daha iyi olduğunu düşünürsek daha mutlu oluruz...Tuhaf ya da normal her insana biz bir şey katarız onlar da bize katar...Biz de onlara tuhaf geliyoruzdur belki....Bir de enerjilerin karşılıklı olduğunu düşünürsek...''Tuhaf''kelimesini çok yineledim ama sebebi benim de böyle kişiler ve bana yaşattıklarıyla başa çıkmak zorunda olduğum dönemleri hatırladığım için..Yani yalnız değilsiniz,bilin istedim:)

Bir ilişki yaşanmadığına göre sizi bulan sıradışı bir ilişki yok. Flört ediyor ise sizinle bu mümkün. Lbgtq birey olabilir. Evli olup da lbgt birey olan çok kişi var. Kişinin durumu normal, lakin iş yerinde
bu konu taciz olarak kabul edilebilir hem etik değil hatta suç sayılabilir. ( şaka yapıyor ise bu bu tür şakaların yapılması lazım lakin, iş yeri etiği konusunda oldukça kötü bir farkındalığa sahip bir ülkeyiz)

Geri