"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerçek Vampirler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smslvny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smslvny

Banlı Kullanıcı
Hindistan'da 'vampir' koca, 'Bana güç veriyor' diyerek 3 yıl boyunca karısının kanını içti...

Hindistan’ın Madhya Pradesh bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Deepa Ahirwad isimli kadın, 3 yıl boyunca eşinin kanını içmesine boyun eğdi. Dört yıl önce Maheseh Ahirwad isimli adamla Shikarpura köyünde evlenen Deepa, başına geleceklerden habersizdi. ŞIRINGAYLA ÇEKİYORDU Evlendikten birkaç ay sonra eşinin şırıngayla kendisinden her gün bir bardak kan alarak içtiğini söyleyen Deepa, “Bugüne kadar kimseye bir şey söyleyemedim. Bu olayı gizli tutmam gerektiğini, eğer başkalarına anlatırsam beni öldüreceğini söyledi” şeklinde konuştu. Eşinin durmadan tehditlerine boyun eğen Deepa, Mahesh’e neden böyle bir şey yapıyorsun sorusuna, “Senin kanını içmek bana güç veriyor” cevabını verdiğini söyledi.Bir çocuk dünyaya getirdikten sonra eşinin bu eğilime karşı gelmeye başlayan Deepa, babasının evine taşındı ve her şeyi anlattı. Olayın üzerinden birkaç hafta geçmesine rağmen kan emici adam henüz yakalanamadı.

İnternetten alıntı yaptım.. Site adını verebilir miyim? İlgilendiğiniz için teşekkürler sevgili Chaldkydri..

Bu vampirlik değil majilerin bazıları kan ile beslenerek kendilerinin gücünü arttırmaktadır.

Bence adamın psikolojik sorunları olması daha muhtemel..Kan içen majisyen de daha önce hiç duymamıştım, kulağa oldukça şeytanice geliyor ancak güç arttırmada bir etken olduğunu sanmıyorum, olsa olsa kötü ve karanlık güdüleri tatmin eden bişey olsa gerek

majilerin bazıları kullanıyor doğu majisinde bazı örnekleri vardır cinlerle irtibata geçmeyi kolaylaştırdığı düşünülüyor başka bir şeklide boyutlar arası astral geçişte bedene ve ruha güç katar ama bu şekilde majinin yapacağı bir hata çok büyük sorunlar yaratır

Enteresan bir bilgi majilerin kan içtiklerini ve güçlerini artırdıklarını bilmiyordum..

Kan içen bir kişinin hastalıklardan daha çabuk kurtulduğu,daha güçlü ve hareketli olduğuna ama insanların midesi kanı işleyip,direkt vücuda vermediği için vücuttan atıldığını bu yüzden işe yaramadığını (rh'lar aynı olmalıymış :D) okumuştum bir yerde fakat şimdi bulamadım o yazıyı.

halk arasın da şöyle denir ''Allah'ın delisi'' adam hasta belli ki yani majilerin bazıları kan emer gibi şeyler yazıyorsunuz direk yahu....

vampirler hiç bir zaman insan ten renginde değildir ama bazı vampirlerin kanatları çıkar ve onları genelde büyü ile içeri sokarlarmış hem vampirlere masal denmemelidir o zaman vampirler biribirleriyle bir gözler vardır bi insnanın gözüne bağlanır ve eğer o kişi bunu okuyosa o kişiyi öldürme listesine ekler ve bulduğu gibi öldürüp bine bölermiş ben öyle okudum hem internetten onun vampir olma büyüsünü okuyun denemesi bedava ben denemedim

Kan içen bir kişinin hastalıklardan daha çabuk kurtulduğu,daha güçlü ve hareketli olduğuna ama insanların midesi kanı işleyip,direkt vücuda vermediği için vücuttan atıldığını bu yüzden işe yaramadığını (rh'lar aynı olmalıymış :D) okumuştum bir yerde fakat şimdi bulamadım o yazıyı.

Bu kan ritüeli insanın karnını doyurmak yahut beslemek değil, o kanı vücuda alıp, çakraları beslemektir.

Geri