BonezCrusher
Banlı Kullanıcı
Rüyamda şuan oturduğum evi gördüm bir tane kız vardı benim yatağıma oturmuş bana bakıyordu ama hiçbirşey söylemedi sonra bir anda benim üzerime geldi bende evin kapısını açtığım gibi kendimi merdivende buldum ama binadan cıkamıyorum üst üste deneyince cıktım dışarıda yağmur ve karanlıktı camiiye koşmak geldi aklıma bir anda gittim kapı kapalıydı zorladım biri açtı yüzünü hatırlamıyorum nette göremedim buraya giremezsin sen dedi beni itti bi karanlık alana düştüm etraf her yer karanlık arapçaya benzer harfler vardı duvara loş ışık vuruyordu kalp atışlarımı resmen hissediyordum bir anda sabah ezanı ile uyandım.Ertesi gün gene aynı rüyayı gördüm gene evdeyim o kız bu sefer beni boğazladı evin ortasına oturmuştu ellerini sanki rüya değilmiş gibi boğazımda hissediyordum içimden Allah tan cok yardım istedim bende baş edebildim bir merdiven boşluğu vardı oraya doğru kaydık ben bırakmadım onu düşücekti tuttum çektim sonra gene uyandım ondan beri pek bulaşmadı.Bunun sebebi nedir aralıklarla onlarla ilgili rüya görmeye devam ediyorum.