gencadam
Kayıtlı Üye
oncelikle boyle bir hizmet verdiginiz icin tesekkur etmek istiyorum.siteye yeni uye oldum ve cok begendigimi soylemek istiyorum.Beni en cok ilgilendiren bolumu ruya tabirleri bolumu.Hayatimda ruyalarimin cok buyuk bi etkisi var.gordugum ruyalarin cogunun ciktigini goruyorum.Bundan tam iki yil once gordugum bi ruyayi analatmak istiyorum.Ruyamda kendimi ortaokulu okudugum okulun bahcesinde goruyorum.bir grup arkadasimin kendi aralarinda top ile oynadiklarini goruyorum.Benide aralarina cagiriyorlardi.Ben ise onlarin arasina katilmadim.ileride baska bir grubun top ile oynadigini gordum.bende onlarin arasina girdim.onlarla top oynamaya basladim.iclerinden biri topu havaya firlatti.bende topu yakalamak icin kosmaya basladim.topu yakalayim derken bir kizin uzerine dustum.ve kizla sarilmis bir vaziyette yerde yuvarlanmaya basladik.Yerde yuvarlandikca icimden galiba bu kiza aşık oldum diyordum.kizin sac rengi sari kumral arasi bir seydi.goz rengi ise yesile benziyordu.ruyamin yorumunu az cok tahmin edebiliyorum ama sizin tabirinize ihtiyacim var.simdiden tesekkur etmek istiyorum...