TheGreatPanGod
Kayıtlı Üye
3-4 ay önce dünya dışı yaşam konusunda çok araştırma yapmıştım bu araştırma benim için bile fazlaydı kendimi kaptırıp saatlerce ekrana kitlendim.Gece 4 civarları sanki birileri beni izliyor hissine kapıldım bu hissi çoğunuz bilir.Arkamda olduklarını hissederken birden yer değişmeye başladı his sağımdan,soluma önüme geçti.Birkaç iletişim olaylarını,tekniklerini okudum denedim fakat yarıda kestim çünkü odaklanma problemim var ve sabah 9 dan diğer günün sabah 10'una kadar uyumamıştım uyku bastırdı ve koydum kafamı.Gözlerim kapalıydı daha uykuya dalmamışken sanki birkaç telefonunun flashını açıp kapatıyorlarmışcasına ışıklar gelip gidiyordu.Birden uzay boşluğunda görünmezlikten çıkan bir gemi belirdi.Kocamandı dünyadan bile büyüktü çöl sarısı ve turuncu renklerin karışımında bi renkti.Bunları görürken halen bilincim açık ve bu sırada sakalımı bile kaşıyordum bunlar rüya olamazdı dışarıdan gelen sesleri de duyuyordum.Gemi daire şeklindeydi ama bildiğimiz U.F.O tarzı değil çok değişikti tipi.Dairenin alt kısmında kaptanın olduğu bir yer vardı üst kısmında da böyle bir yer vardı ama tam olarak onlar geminin nesi olduğunu bilemiyorum.Geminin herhangi bir motoru,itiş kısmı veya filmlerden alışık olduğumuz ışık hızında gitmeye yarayan "Warp motorları" da yoktu.Gemi yavaşça kaybolurken sanki yüzümün önünde duruyormuşcasına beliren,tıpkı reptilianlara benzeyen fakat bunun ten renki tıpkı gemiyle aynı olan varlık belirdi.Çok detaylı bir şekilde gördüm ama kelimelere dökemiyorum.Çok uykum geldiği ve çok halsiz olduğum için gözlerimi açtım tekrar kapattım uyumak istedim.Bu olaydan 2-3 gün sonra ise gökyüzüne bakarken birçok defa bir ışığın birden yok olduğuna,birden yer değiştirdiğini gördüm hala daha görmekteyim.Odaklanma problemim olmasa iletişime geçmek istiyorum fakat malesef yapamıyorum bu problem yüzünden çok sıkıntılar çektim okulumda,işimde.Deneyimim bu kadardı teşekkürler okuduğunuz için.