"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

geleceği görmek için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkeLdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkeLdan

Kayıtlı Üye
Hac suresinin 69.ayetini 201 defa okuyan geleceğini görür Allahın izniyle tabi ki.
'' Allahü yahkumü beyneküm yevmel kıyameti fima küntüm fıhi tahtelifun'' saygılar..

Bu surenin meali;

"Hakkında ayrılığa düşüp durduğunuz şeyler konusunda kıyamet günü Allah aranızda hüküm verecektir." demektir.

Evleneceğiniz kişiyi mi görürsünüz başka birşeyi mi bilme mama geleceğinizin her bölümünü merak ediyorsunuzdur. Eminim ki :D:D

Zamanı ve saati var mı bu ayeti okumanın? Niyet edip okuyacagız değil mi?Görmek istediğimiz şey için ve okuduktan sonra nasıl görecegiz? :D

deneyen var mı? paylaşırsanız sevinirim. Peki abdestli olmak gerekiyor mu, yatmadan önce mi okumalıyız?

ben bu gece denedim ama birşey görmedim:( fazla ya da eksik okumuş olabilirim emin değilim belki ondan olmamıştır bir daha deneyeceğim bu sefer abdest alıp daha dikkat ederek.. bakalım olacak mı ?

hazırlıklarımı yaptım duayı okudum içimden tekrar dileyimi geçirdim herzamanki gibi sag omzuma dogru uyudum sabaha karsıda gördüm ama parca parcaydı hatta uzun zamandır görmedigim ilk okul arkadasımın hasta oldugunu rüyamda ögrendim gerisini anlatamam

çok teşekkür ederim....:) Peki dileğin belli bir dönem için miydi? şu zamanda neler yaşayacağım gibi bişey mi??

arkadaşlar sadece evleneceğimiz kişiyi rüyada görebilmek için bir dua var mı?
Yusuf suresini okuyup, konuşmadan uyuyan görebilirmiş diye duydum ama ben göremedim. Paylaşırsanız çok sevinirim..

hayır hayırlısını göreyim dedim içimden hayırsızını bana gösterme allahım dedim okadar cesaretim yok galiba

arkadaşlar bire bir gelecegi göremezsiniz sadece rehber olur sıze bu okumalar yanlış düsünüyosam beni uyarın ben sadece ferahlıyacagımı gördüm rüyada yada gördügüm objeler bana o şekilde aksettirdi olayı suan mesela sıkıntılarım var ama ruyamda bir beyaz atın üzerinde ucuyorum gördüm atın üzerinde bir kişi daha var beni atın üzerine alan kişide o idi hava acık tı ve bir kişi bana para veriyodu silah al diye ben kendi rüyamı hayra yordum bence sonuç bir kişinin bana güç olacak destek olacagı ve bir muradımın yakında gercekleşecegi daha teferruatlı anlatamam
dedigim gibi geleceginizi bire bir göremezsiniz gördügünüz objeler sizin rehberiniz olacak

peki origanum saol.. sen denedin mi hangisini denedin...
2. ve 3. yazdıklarını denemiştim ama olmamıştı...
istihare namazının istediğimiz kişinin hayırlı olup olmadığını anlamak için biliyorum..
ya cenabet namaz kılınır mı? ilk ve en son tavsiyeni biraz daha açıklayacı yazar mısın?
şimdiden tşk.

Geri