Birsey daha sormak istiyorum. Daha dogrusu yasadigim 2 olaydan bahsetmek istiyorum. Bu iki olay farkli zamanlarda farkli yerlerde meydana geldi. Zaman dilimi olarakta aralarinda bir kac sene var.
Bir gun istiklal caddesindeydim. Dalgin dalgin yuruyordum. Karsidan biri geliyordu. Normal, orta yasli, orta halli biri. Diger yuruyen insanlardan hicbir sekilde farkli degildi. (Baka baka yuruyordum, karsidan gelen bir suru insan vardi, istiklal caddesini bilen kalabaliginida bilir). Neyse, uzatmadan, dikkat cekmeyen bir insan. Fakat yanimdan gectigi anda tarif edemedigim birsey hissettim. Sanki biri tuttu beni buz tutmus bir denizin icinde atti. Kalbim urperdi, tuylerim diken diken oldu, icimi korku kapladi ve sanki o anda dunyadaki butun kotuluk ustume yigildi ve boguldum. Kollarima baktim ve gercekten yazin ortasinda tuylerim dikilmisti. Yuregim sanki agzima gelmisti, kiyamet kopmus gibiydi. Butun bunlari hissetmem belki bir saniyemi almadi. Yildirim carpmasi gibi.Adamin benim yanimdan gectigi saniyede oldu. Butun duygular ayni anda. Kendisi bana bakmadi, farketmedi bile belki. Bu yakisikli falanda degildi yani ilk goruste ask falan degildi yanlis anlamayin

)) ben kendimde bu olayi yorumlamaya calistim ve dusunuyorumki ben o anda sanirim adamin hissettiklerini hissettim, yada yasadiklarini hissettim. Belki kotu bir donemden geciyordu ve bir negatif enerji bosalmasi yasiyordu.
Bu olay 4,5 sene once oldu. Daha once oyle birsey yasamadim. Sonradanda daha yasamadim taki bir kac gun oncesine kadar.
Ayni sekilde sokakta biri benin yanimdan gecti. Ayni urperti, tuylerimin diken diken olmasi ama tek fark bu sefer karsidan gelen kiside beni farketti ve goz goze geldik. O anda yine bir yildirim carpmasi gibi oldu ama korku verici degildi cosku hissettim. Sebepsiz yere mutlu oldum. Bana gulumsemedi asik falanda olmadim
Bunuda soyle yorumladim bazen belki insanlarin frekanslari karisiyor ve karsindakinin hissettiklerini hissedebiliyor
Siz ne dusunuyorsunuz?
Bu arada telefondan yaziyorum hatalar yapmissam kusura bakmayin. Yeteri kadarda aciklayabildimmi bilmiyorum ama o iki olayda hissettiklerim aslinda tarif edilemez kelimeler yetersiz