nikılıs
Kayıtlı Üye
Kafamda sürekli geçmişte yaptığım hatalarım,pişmanlıklarım dönüp duruyor.Eskiden çok içine kapanık bir insandım.Her şeyi içime atardım.Uğradığım haksızlıklara karşı dik duramadım.İnsanların beni ezmesine göz yumdum.Şimdi geçmişi düşünüp hayıflanıyor,o gün veremediğim cevapları bugün kafamdan hayali olarak sözlü veya fiziksel olarak veriyorum.Sanki o insanlar karşımdaymış gibi.Geçmişi ne kadar unutmaya ve geleceğe odaklanmaya çalışsamda başaramıyorum.
Başlığı geçmişe dair açtım ama tek sorun bu değil.Sürekli umutsuz,düşünceli,negatif bir ruh hali var üzerimde.Yaşam enerjisini bir türlü hissedemiyorum.
Sanki hayat akıp gidiyor ve ben bir pencereden o hayatın dışarıda akıp gidişini izleyerek kahroluyorum.
Fiziksel olarak güçlü olmama rağmen bu ruh hali beni fiziksel olarakta çok güçsüzleştiriyor.
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Ne çalışmak,ne gezmek.Eskiden heveslerim,yapmak istediğim şeyler vardı.Artık onlarda kaybettim.İçime öküz oturmuş gibiyim.
Yaşam enerjisini ve pozitif düşünceyi tekrar nasıl yakalayabilirim?
Başlığı geçmişe dair açtım ama tek sorun bu değil.Sürekli umutsuz,düşünceli,negatif bir ruh hali var üzerimde.Yaşam enerjisini bir türlü hissedemiyorum.
Sanki hayat akıp gidiyor ve ben bir pencereden o hayatın dışarıda akıp gidişini izleyerek kahroluyorum.
Fiziksel olarak güçlü olmama rağmen bu ruh hali beni fiziksel olarakta çok güçsüzleştiriyor.
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Ne çalışmak,ne gezmek.Eskiden heveslerim,yapmak istediğim şeyler vardı.Artık onlarda kaybettim.İçime öküz oturmuş gibiyim.
Yaşam enerjisini ve pozitif düşünceyi tekrar nasıl yakalayabilirim?