metisartemis
Kayıtlı Üye
Merhaba. Bu siteyi yaklaşık 10 yıldır biliyorum ve okuyorum. Geçmişte bazı insanlardan intikam almak amacıyla birkaç kez büyü yapmaya kalkıştım. Ergenliğimin ve cahilliğimin verdiği saf inançla mı başardım bilmiyorum ama sonuç da aldım. En son yaptığım işlemden 1 ay sonra psikolojim alt üst oldu ve antidepresan ilaçlar kullandım uzun dönem. Hatta şu an o ilaçlara doktor kontrolünde yeniden başladım. O zamanlar bu psikolojik sorunlarımı yaptığım büyü girişimleri ile ilişkilendirmedim. Ama şu an düşünüyorum, bence ilgisi var. Çünkü ne olduysa en son yaptığım işlemden 1 ay sonra olmaya başladı. Rüyalarımda sürekli pis yerler görüyorum, tuvalet gibi. Ve banyo gibi, hamam gibi yerlerde oluyorum. Sürekli akan bir su var ve sudan korkuyorum rüyamda. Tüm bu gördüğüm rüyalar ve yaşadığım sorunlar geçmişte yaptıklarımla ilgili olabilir mi? 3 yıldır asla uğraşmadım. Hatta tarot kartlarımı bile elime almadım. Antidepresan ilaçlar ve terapi alıyorum. Bunun yanında vesveselerimle nasıl mücadele edebilirim? Yorumlarınızı bekliyorum.