bır ara çok takmıştım bu konuyu kafama Hatay Antakya Bölgesinde diğer hayatlarinı hatırlayanların röportajlarının derlendiği bir Kitap beni çok etkilemis çok inanmıştım. Ben kimdim acaba diye düşünmüştüm.. Hatta abartıp nasıl olsa pek çok Hayat var bu sefer yapamadıklarımı diğer hayatımda yaparım diye düşünmüştüm.
Ama tabi ki durum bu değil. Evet reenkarnasyon olabilir belki de yoktur bilmiyorum. Daha doğrusu irdelemeyi bıraktım. Var diye düsünüyorsunuz acaba ben kimdim sorusu karsiniza çıkıyor, kim olduğunuzu varsayalim öğrendiniz, bu sefer daha daha önce kimdim , bu kaçıncı yasamim, daha kaç yasam olacak, hangısinde kıyamet günü hesap verilecek???
Sorular sorular sorular vs vs vs. Naçizane fikrim, belki sığlık olarak degerlendirilecek ama, kimdim, neydim, nerdeydimi sorgulayacagıma; an bu an, evet ben varım, evet ben sağlıklı yaşıyorum. Bu an neler yapılabilir, kendi hayrım iyiliğim ve evrenin adına. Zaman en ıyi nasıl kullanılabilir? Bunlar reenkarnasyona dair hasbel kader benim yaklasımım. Amaa farklı bedenlerde tekrar tekrar gelip yaşamak olgunlasmak ve yaşamdan onca seyi öğrenmek, cennete girmeyi hak edecek kadar saf arı duru berrak olmak için epeyce bir hayat gerekiyor galiba . Hepsini bir yasama sığdırmak... Bilmiyorum; diyorum. Herşeyin aslını sadece Allah bilir. Sevgilerimle...