mwwo89
Kayıtlı Üye
Dün gece saat 4 gibi uyumak için odama gittim . Telefondan birşeyler okuyordum tam uyku bastırdı hala okumaya devam ediyordum derken birden vücudumda bir uyuşma hissettim ama karabasan gibi değil çok daha ağırdı . Daha sonra vücudum komple uyuştu aynı zamanda Ağzımda segirme başladı çenemde şiddetli titreme oldu. Ben kalp krizi yada başka birşey oluyor zannettim . Derken bir hamleyle ayağa kalktım duvarlara sürtünerek lambayı açmaya çalıştım meğerse bu kısımları gerçek değilmiş sonradan anladım ben uyandım kendime geldim sanıyorum. Kapıyı açtım evde dolaştım ama o korku ve panik hali yoktu derken evin balkonuna çıktım ve uçarak balkondan aşağıya atladım , apartmanın etrafında bir tur attım 10. Katta oturuyorum bu arada bu eylemleri yaparken hiç korku yoktu müthiş bir rahatlama hissi ile hava da biraz uctuktan sonra eve döndüm tekrar odama geldim . O ara anneannemin namaz için kurduğu alarm çalmaya başladı sanırım birden uyandım ve hemen sağa sola dokundum bu sefer gerçekten uyanmıştım , ama vücudum hala uyuşuktu , derken tekrardan başladı çenemde titreme , yoğunlaşmaya başladı . Bu sefer ben engel olmaya çalıştım yataktan kalkmaya çalıştım. Biraz mücadeleden sonra bu sefer tam olarak uyandım ve şok içindeydim. Bu rüya değildi çok farklı birseydi ? Tam olarak ne yaşadım bende anlamadım sanirim Astral seyahat dedikleri durum gerçekleşti bilinçsiz olarak . Aynı zamanda kalktigim zaman boynumda , ve bacaklarımda yoğun ağrı vardı hala devam ediyor.