Internet ve Pc yi ilk evime aldigimda ben makinayi yer yoksunlugundan dolayi yatakodama kurmustum, ilk defa uzun zaman sonra evimde rahatsiz olmaya basladim, ilginctir ne alakasi var diyeniniz olacak ama bu bir zan yada evham degildi. Makina odaya girdi ben depremi sezen kediler gibi huysuzlastim, ne uyku uyuyorum nede makinaya sirtim dönebiliyorum bu böyle bir 5-10 gün devam etti ve geceleri fisi falan kompile cikartiyorum, ve bir gece kizimi yatagima aldim esim ise isteydi. Kizimi zaten gecenin ilerleyen saatlerinde yatagima almistim normalde uyumasi lazimdi, fakat cocuk uyuyamadi, yorgan altinda sürekli kipirdiyor bir bana bir arkasina dönüyor yanima sokuldukca sokuluyor, ve ben o uyumadan uyuyamam zaten o 2 bucuk yasindaydi ve önce onun uyumasi lazimde, kizima dedimki hadi artik uyu, kizim kulagima fisildadi "Odadan adam ciksin uyurum" ben bunu duydugum an kanim dondu. Ne adami dedim. Pc nin basindaki adam dedi. bize bakiyor anne ben sevmiyorum onu dedi.<o gece ben hic uyumadim kizim koltukda uyudu,uyandiginda caktirmadan sorular soruyorum kizima, kizim dediki senin Odanda cok uzun boylu ve cok zayif bir adam var ve o adam senin odandan baska odalara gitmiyor, peki sen onu daha önce gördün mü dedim, bazen gardorobun üstüne yatioyr bazende pc basinda oturuyor sen hic görmedinmi dedi.
Cocuktur diyecegim ama diyemedim