"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gece aynı yatakta olmasanız bile kişiye sarılmak mümkün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan descop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

descop

Kayıtlı Üye
Yöntemlerimi paylaşma kararı aldım arkadaşlar.

Teknik tamamen bana ait.

Tek ihtiyacınız bir yastık...

Ebatları sarılacağınız kişinin gövdesine yakın olması daha faydalı olur.

Yatağa girdiğinizde yanınıza yastığı koyun yorganı da üstüne örtün ve yan yatın.

Vücudunuz yatağa alıştığında elinizi yastığın üstüne koyun ben kolumu dik konumda tutuyorum eğer olmaz ise sizde kolunuzu dik şekilde tutarak deneyebilirsiniz.

Elinizi yastığın üstüne koyduğunuzda sevdiğiniz kişiye odaklanın iyice odaklandığınızda bedeninizde bir şeylerin değiştiğini fark edeceksiniz farklı bir enerji akımı olacak.

Bu enerjiyi yastığa boşaltmaya başlayın yavaş yavaş kalp atışlarını ve nefes alışını hissetmeye başlayacaksınız.

Yeterince belirginleştikten sonra yastığınıza sarılın.

İyi uykular dilerim :)

eklemeyi unuttum bütün enerjiyi yastığa akıtmayın sakın hiç denemedim sonucu pek hayırlı olmayabilir az miktarda akıtın sabah uyandığınızda etkisi geçmiş olur
enerjiyi uzun süre ve ve aşırı derecede sonuçlarla akıtırsanız etkisinin uzun sürmesinden ziyade kişiyi yastıkla bağlayabilirsiniz buda hiç iyi olmaz doğrusu

Bu enerjiyi yastığa boşaltmaya başlayın yavaş yavaş kalp atışlarını ve nefes alışını hissetmeye başlayacaksınız.

Ne yalan söyliyeyim, ben korktum :D

:D

Ben korkmadım açıkçası aksine hissetmeye başladığımda güven ve huzur doluyorum tıpkı ona gerçekten sarıldığım andaki gibi. =)

bu ciddi bir şey arkadaşım bilmek isteyenler için paylaştım eğlenmek veya dala geçmek isteyenler için değil

bu ciddi bir şey arkadaşım bilmek isteyenler için paylaştım eğlenmek veya dala geçmek isteyenler için değil

La-edri'nin eğlendiğini dalga geçtiğini sanmıyorum hepimiz konuların ciddi olduğunun farkındayız ama bazen böyle tebessüm ederek yorumlar yapabiliyoruz biraz hoşgörü lütfen bu kadar kırıcı üslupla konuşmayalım birbirimize diye düşünüyorum :)

La-edri'nin eğlendiğini dalga geçtiğini sanmıyorum hepimiz konuların ciddi olduğunun farkındayız ama bazen böyle tebessüm ederek yorumlar yapabiliyoruz biraz hoşgörü lütfen bu kadar kırıcı üslupla konuşmayalım birbirimize diye düşünüyorum :)

Bende espiriye karşı duyarlıyımdır lakin üslubu fazla alaycı gelmişti.
Ağır konuştuysam özür dilerim

öyleyse denemeni tüm samimiyetimle tavsiye ederim arkadaşım insanın yaptıkça yapası geliyor sabah uyandığınızda bile etkisi devam ediyor ki bence en güzel yanı bu

gerçekten onunla uyuduğun hissiyle uyanıyorsun tarifi mümkün olmayan bir mutluluk ve pozitif enerji ile başlıyorsun sabaha uzun süre sonra ilk defa sabah gülmeyi başardım ben bu şekilde ilk yapışımda bir otelde kalıyordum sabah uyandım kahvaltımı yaptım ve kahvaltımı yaparken bile yalnız olamam rağmen tamamen o kişi ile birlikte kahvaltı yapıyormuş gibi mutluydum öğlene kadar sürdü bu mutluluk öğlende o kişi ile buluştum zaten yoksa daha da devam edecek gibi gözüküyordu =)

bir şekilde göz bağcığı oluşturup yastıkla ona ulaşmayımı hedefliyor bu yöntem yastık sayesinde ona sarıldığımzımı hissettiriyoruz.

bir bakıma doğru lakin bu yöntemi her kullandığımda o kişi çoktan uyumuştu yanılmıyorsan ki yanıldığımı düşünmüyorum o uyumamış iken ve ikinizde yataktaken denerseniz oda bunu hissedebilir yada fark edebilir
ben kaç defa üşüdüğünü bile hissetmiştim sorduğumda evet üşüdüm demişti
sonuçta bir şekilde yastık ile birleşiyor hislerini aktarabiliyorsa hissedebileceklerinide aktarıyordur

bir bakıma doğru lakin bu yöntemi her kullandığımda o kişi çoktan uyumuştu yanılmıyorsan ki yanıldığımı düşünmüyorum o uyumamış iken ve ikinizde yataktaken denerseniz oda bunu hissedebilir yada fark edebilir
ben kaç defa üşüdüğünü bile hissetmiştim sorduğumda evet üşüdüm demişti
sonuçta bir şekilde yastık ile birleşiyor hislerini aktarabiliyorsa hissedebileceklerinide aktarıyordur

Benim işim zor o zaman dengesiz bir uyku zamanı var hangi saatte uyubileceğini kestirmek mümkün değil.
Ayrıca şunu sormak istiyorum yanında biri varsada bu uyugulamayı yaptığımızda bizi düşünür mü yine?

Öyleyse sadece imgeleyin ve yastığınıza bu şekilde sarılın ben bu kişi ile tanışmadan önce bir buçuk yıl kim olduğunu bilmediğim halde bir insana sarılıyormuş gibi yastığa sarılıp uyumuştum

Bu süre içerisinde tek düşüncem bu yastık o kişi o kişiyi bulamasam bile bu yastık o kişi idi ve tamamen insanmış gibi şefkatle yaklaşırdım o yastığa tıpkı o kişiye davranacağım gibi

Çekim yasası sağolsun o kişiyi bana ulaştırdı.

O kişi hareket ederken de bunu yapabilirsiniz aslında sadece aynı tadı vermeyecektir uykunun huzuru başka nede olsa.

hissetmek yada o kişinin sizi hissetmesini istiyorsanız insanlar arasında kurulan bağlar ile ilgili bir teknik paylaştım ona göz atın isterseniz bundan daha faydalı olacaktır bu onun yanında çerez gibi kalıyorda

bunu ozaman bende birisi yapiyor demekki ,cünkü yatagima yattigim anda bazen
bende sanki birisinle beraber yatiyomusum gibi hissederim bi kac kere icimde öyle
bir anlamsiz hasret bile olusmustur... sonra bende düsündügüm bir insana yapmistim
bikere, gercekten oluyor..ama nekadar gercekci bilemicem

bunu ozaman bende birisi yapiyor demekki ,cünkü yatagima yattigim anda bazen
bende sanki birisinle beraber yatiyomusum gibi hissederim bi kac kere icimde öyle
bir anlamsiz hasret bile olusmustur... sonra bende düsündügüm bir insana yapmistim
bikere, gercekten oluyor..ama nekadar gercekci bilemicem

bu tekniğin aynısını mı yaptınız? ben bu tekniği geliştirdim kendim için en uygunu buydu ama bunu yapmanın başka yöntemleri de var muhtemelen size yapılanda bunun daha farklı bir versiyonudur

Geri