mihrez
Kayıtlı Üye
Arkadaslar yakin arkadasim sevgilisi tarafindan buyuye maruz kaldi. Sanirim baglama buyusu yapilmis, eskiden umrunda degilken su anda kiz icin cildiriyor neredeyse. Kizda ----lar oldugu belliydi supheleniyorduk zaten. Herneyse sorum bu degil. Dun gece uyuyakalmisim. 1-2 saat sonra yakin arkadasim beni kaldirmis ve gozlerim kipkirmiziymis, yerime yatmami soylemis, sacma sapan seyler soylemisim anlamamis, sigara icmeye davet etmis, mutfaga sigara icmeye gitmisiz sen de mi? Sen de mi? Diye sayiklamisim cocuga. En sonunda da sigarayi icmeden kalkip yatmisim. Bunlari hic hatirlamiyorum. Bugun cok gec uyandim ve olu gibi yatmisim acikcasi. Odama gelmis, saatlerce beni sarsmis durtmus, yine de uyanamamisim. Uyandigimda aklimda sadece "332" rakami vardi. Olanlari uyaninca arkadasim anlatti. Ona bu rakami soyledim, dedim mi boyle bisey diye. Hayir dedi. Uzun arastirmalar yaptim hic bi yerde birsey bulamadim. En sonunda kur'an'a bakmak aklima geldi. 332. Cuz'e baktim. Karsilastigim seyde kanim dondu. 332. Cuz'deki ayetler bildiginiz arkadasimin sevgilisinin durumunu anlatiyordu. Bu nedir arkadaslar? Nicin uyanamadim? Bi fikri olan var mi?