Buraya gelenlere verilen ilk tavsiye formu bol bol araştırıp okumasıdır mesela okusaydınız neden eksik bilgi verilmiş bilirdiniz.
Bu forum " ey işi bilmeyenler gelin okuyun ve hemen uydulayın " diye çağrı yapan bir site değil
mesela bilgiler tam paylaşılırsa bu yolu öğrenmemiş birisi siteden bir davet metodu öğrenip davet yaptığında gene bu forma gelip beni kurtarın diyecektir,geçenlerde öyle birşey olmuştu sonra sayın yule sizi okadar uyarıyoruz diyerek konuyu kapattı bence iyide yaptı sen uyarıları dikkate alma kafana buyruk işler yap sonrada beni kurtarın de herneyse konumuza dönelim.
Kişiler başlarını böyle bir belaya sokmamaları için bilgiler eksik veriliyor ama az birşey bile olsa bunun eğitimini alan kişiler o eksiklerin ne olduğunu az çok bilir
o eksik uygulamalara bakarak çalışırlar yeni bir nevi kendilerini geliştirmeleri için,formu bırakıcam demişsiniz ama site sahiplerinin neler diyerek bu formu açtıklarını hiç okumamışsınız sizin formu bırakıyorum demeniz onlar için birşey ifade etmeyecektir çünki onlar kendileri söylüyor insan çekmek için burayı açmadık diye yani buraya çok insan çekilmesi gibi bir gayeleri yok.
Siz bu siteye gelirken site üzerinden tüm incelikleri öğreneceğinizimi düşündünüz ? bu sırlı bir yoldur sırlar hemen herkeze verilmez ben eminim ki buradaki bilgiler daha başlangıç seviyesi bile değildir mesela yüksek maji bölümünde ders niteliğinde anlatılan şeyler var onları okudunuz mu ? orada eksik bilgi yoktur ama sizin beklediğiniz size hemen bir davet celbi çıkarıcaklar sizde alıp yapıcaksınız,yok öyle birşey

mesela ben bir el sanatları uzmanıyım aynı zamanda mücevher tasarım eğitimi aldım ben bunları hemen birisine neden vereyim ?
Buradan biraz empati yapın sizin davet yaparak başınıza alabileceğiniz binbir çeşit belayı önlemek ve maji eğitimleri alan kişilere ders niteliğinde paylaşımlar olsun diye eksik veriliyor.
Ama buna rağmen sitede muhteşem bilgiler var onların kaçını okuyup sindirdiniz de ancak bir üstadın bilebileceği birşeyi istiyorsunuz ?
Emin olun bu bilgilerin eksik paylaşılması sizlerin hayrına