"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum bugu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Se4nh4x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Se4nh4x

Kayıtlı Üye
Bir forum bugu/açığı tespit ettim. Şu anda deniyorum. Kanıtladıktan sonra kime bildirmeliyim bu bugu/açığı? Teşekkürler.

Tespitinizin doğru olduğuna emin misiniz? Herhangi bir açığımız bulunmamaktadır. Sistem sizi ya da başka araştıranları kolayca yanılgıya düşürebilecek niteliktedir.

Bakıyorum ama olay sandığınız gibi değil. Siz işleyiş konusunda yanılmışsınız, tahmin ettiğiniz gibi değil o durum.

Mesajınızı bekliyorum. Açık bulmaya çalıştığınızı anlamak için gerçekten medyum olmaya gerek yok:D Bulun ki varsa hatalarımızı düzeltelim. Dediğiniz risk ise her zaman mevcut.

Banlanmazsın tahminin yanlışta olsa forumu düşündüğün için teşekkür ederler tahminimce :)

Banlanmazsın tahminin yanlışta olsa forumu düşündüğün için teşekkür ederler tahminimce :)

Eğer açık olsa idi bildiren üyemize tabi ki emeğinin karşılığını veririz. Bu yüzden banlamayız.
Düşündüğünün bir açık olmadığı, siteye herhangi bir etkisinin olmadığı özel mesaj yolu ile görüşüldü.

Geri