"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Flahs patlaması

benim basımada böyle bir olay geldi ama flash patlaması değil. kardeşimle mutfaktayken ( 4 buçuk yaşnda) kapının ordan siyah bişey eğilip baktı sonra geri çekilde biz aynı anda kardeşimle oraya baktık. abla o ne dedi korkutmak istemediğimden geçiştirdim. oluyor yani böyle şeyler evlerimizdede yalnız değiliz.

Eğerki maddesel olaylardan kaynaklanan bir durum değilse . Örnek veriyorum static elektrik ,veya ışık yansımaları oyunları , bir makinenin uzaktan bile olsa neden olması dışındaysa ; Aklıma ilk gelen solucan delikleri :) Gerçekten dalga geçmiyorum . Eğer boşluktaki yüksek bir patlama gibiyse ; neredeyse solucan delikerlini örnek gösteriyor . Bunlar saniyenin milyonda biri kadar bir sürede yok olup var olurlar . ( heryerde ) . Ve atomdan milyonlarca kat küçüktürler . Bişey onu genişletmiş olamazmı ? . Saçmaladım ya pardon . Olağan şeyler bunlar büyük ihtimalle yanılmadır .

Huzurla Kalın ...

Geri