"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fikrinizi söyleyebilirmisiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nepenthe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nepenthe

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese..

Fazla zamanınızı almak istemediğimden dolayı kısa kesmeye çalışacağım yazımı.

Hayatımdaki herhangi bir şey yolunda gitmiyor. Aslında 2010 yılının sonundan beri böyle. Çeşitli olaylar neticesinde maddi durumumda çöküş 2010 yılında başladı. Bunun ardından 10 yıllık kız arkadaşımın benden ayrılması ise tuzu biberi oldu her şeyin.
Okuldan mezun olmamın ardından iş bulamadım. Hala doğru düzgün bir işim yok, ücretli öğretmenlik yapıyorum. İş için çeşitli firmaların mülakatlarına katılıyorum bazı mülakatlarım gayet güzel geçiyor ama sonu hep hüsran. Ailemin yani anne babamın durumları da aynı. 2010 yılının sonundan beri onlarda maddi/manevi çok şey kaybettiler. Hacı-Hocalara gidildi muskalar cevşenler alındı fakat herhangi bir değişiklik olmadı hayatlarımızda.

Bu kadar olumsuzluğun birbiri ardına gelmesi rastlantı olamaz diye düşünüyorum. Şansmı, kısmetmi, büyümü yada ne olmuş olabileceğiyle ilgili herhangi bir fikrim yok. Tek bildiğim son 3 yılımın ailem ve benim adıma aynı olumsuzlukları sürekli yaşayarak geçirdik. Bunun için siz değerli Mabet üyelerinin fikirlerini almak istedim. Sizce büyü ya da musallat bunlara neden olmuş olabilir mi? Sizce ne yapmalıyım?

Fikrini esirgemeyen ve zamanını ayırıp okuyanlara sonsuz teşekkürler.

Para ilgili sorunların kaynağının genel olarak nedeni bilinçaltıdır.Bilinçaltımız mıknatıs gibidir. Kendi inançlarını yansıtan şeyleri çeker. Bilinçaltımızda belli bir inanç varsa, bilinçaltımız bu inanca uygun titreşimler yaratır ve bunu yansıtan veya buna uyan olayları ve insanları kendine çeker. Buna son dönemlerde adı çokça duyulan çekim yasası denmektedir. Yerçekimi yasasının varlığının kesin olması gibi çekim yasasının varlığı da kesindir. Eğer bilinçaltınız yaşamınızın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten yaşamınız zor olacaktır. Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatımızı zorlaştıracaktır. Eğer bilinçaltımız paranın zor kazanılacağına inanırsa, para zor kazanılır. Karşınıza çıkan fırsatlar para kazanmak için insan üstü çaba göstermeniz gerekenler olacaktır. Sizin gerçeğinizi yaratan inancın ne olduğuna siz karar veremezsiniz, bilinçaltınız verir.

Birçok insan kendini sık sık aynı senaryonun içinde bulur. Ne yaparlarsa yapsınlar aynı sorunlarla karşılaşırlar. Böyle bir durumda dışsal şartları değiştirmek yerine içimizdeki bilinçaltımızdaki engelleyici inançlarımızı değiştirmek, korkularımızın varlığını kabul edip, bu korku dinamiğinin ikincil çıkarlarına saygı duyup, olumsuzluk taşımayan, mutluluk, huzur ve sağlık veren sevgi enerjisine dönüştürmek gerekir. Bu şekilde bilinçaltımız yeniden programlanır. Bilinçaltı virüslerimizin farkına varıp olumlama çalışmaları ile temizlemeliyiz.

Hayatınızda bir şeyi gerçekleştirmek istiyorsak önce kavramak yani ne istediğimizi tam olarak tespit etmek, sonra olmuş gibi inanmak ve daha sonra da bunun için şükretmek gerekir. Kendiniz için olmasını istediğiniz şeyi bir yere yazın. Bilgisayarınızdaki ekran koruyucuya, cep telefonunuzun açılış mesajına, veya gün içinde sıkça görebileceğiniz bir yerlere koyun. Her gece, aynı yaratıcı imgelemeyi düşünün, gördüklerinizi görün, duyduklarınızı duyun ve hissettiklerinizi hissedin… istediğiniz yerlerde değişikliklerinizi yapın. İstediğiniz şeyin gerçekleşeceğine güvenin… Sevgiler...

Bence hacı hocadan eli ayağı çekmeli, mantıklı ve planlı hareket etmelisiniz. Bu durumlar herkeste var malesef ben 3 senedir tatil bile yapmadan çalışıyorum ama planlı hareket etmediğimden kaynaklanıyor olsa gerek elde yine sıfır. Bende yavaş yavaş doğrulmaya başladım zaten aileniz yanınızdaysa en azından o yönden şanslısınız. Birlik olursanız işler yoluna girecektir. İyi günler.

Para ilgili sorunların kaynağının genel olarak nedeni bilinçaltıdır.Bilinçaltımız mıknatıs gibidir. Kendi inançlarını yansıtan şeyleri çeker. Bilinçaltımızda belli bir inanç varsa, bilinçaltımız bu inanca uygun titreşimler yaratır ve bunu yansıtan veya buna uyan olayları ve insanları kendine çeker. Buna son dönemlerde adı çokça duyulan çekim yasası denmektedir. Yerçekimi yasasının varlığının kesin olması gibi çekim yasasının varlığı da kesindir. Eğer bilinçaltınız yaşamınızın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten yaşamınız zor olacaktır. Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatımızı zorlaştıracaktır. Eğer bilinçaltımız paranın zor kazanılacağına inanırsa, para zor kazanılır. Karşınıza çıkan fırsatlar para kazanmak için insan üstü çaba göstermeniz gerekenler olacaktır. Sizin gerçeğinizi yaratan inancın ne olduğuna siz karar veremezsiniz, bilinçaltınız verir.

Birçok insan kendini sık sık aynı senaryonun içinde bulur. Ne yaparlarsa yapsınlar aynı sorunlarla karşılaşırlar. Böyle bir durumda dışsal şartları değiştirmek yerine içimizdeki bilinçaltımızdaki engelleyici inançlarımızı değiştirmek, korkularımızın varlığını kabul edip, bu korku dinamiğinin ikincil çıkarlarına saygı duyup, olumsuzluk taşımayan, mutluluk, huzur ve sağlık veren sevgi enerjisine dönüştürmek gerekir. Bu şekilde bilinçaltımız yeniden programlanır. Bilinçaltı virüslerimizin farkına varıp olumlama çalışmaları ile temizlemeliyiz.

Hayatınızda bir şeyi gerçekleştirmek istiyorsak önce kavramak yani ne istediğimizi tam olarak tespit etmek, sonra olmuş gibi inanmak ve daha sonra da bunun için şükretmek gerekir. Kendiniz için olmasını istediğiniz şeyi bir yere yazın. Bilgisayarınızdaki ekran koruyucuya, cep telefonunuzun açılış mesajına, veya gün içinde sıkça görebileceğiniz bir yerlere koyun. Her gece, aynı yaratıcı imgelemeyi düşünün, gördüklerinizi görün, duyduklarınızı duyun ve hissettiklerinizi hissedin… istediğiniz yerlerde değişikliklerinizi yapın. İstediğiniz şeyin gerçekleşeceğine güvenin… Sevgiler...

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi şu ana kadar sadece dış şartları değiştirmeye çalıştım fakat içimdeki "olumsuz" görüşü değiştirmek hiç bir zaman aklıma gelmedi. O olumsuzluk hep aynı şekilde kaldı bu süre zarfında. Pozitif düşünmeyi denedim bir süre, fakat geleceğe dair olan şüphelerim hep aynı şekilde kalmaya devam etti.

Dün akşamdan bu yana Çekim Yasası hakkında ufak çaplı bir araştırma yaptım. Fakat bu sefer karşıma "Ritmik Salınım" (Titreşim Yasası) çıktı. Biri olmadan diğerinin olmayacağına dair yazılar okudum. Bakalım biraz daha araştırma yapıp zihnimde olumlama çalışmalarına başlamayı planlıyorum.

Tekrardan cevabınız ve ilginiz için çok teşekkürler..

Eskiden beni tanıyanlar çok şanslısın diyorlardı. Şimdi şanssızlık peşimi bırakmıyor. Bende de 2010'dan beri başladı her şey. Tüm sevdiklerim bir anda bana karşı oldular. Gittikçe daha da kötüleşiyor. Öyleki bazen intihar düşünceleri geliyor aklıma neyseki çok geçmeden taşınıyorum bu fikirden. Öyle hale geldimki kendimden çok utanıyorum. Bir tane bile arkadaşım yok. Bazen belki de şimdi böyle ama sonu çok iyi olucak herşeyin diyorum. Bir kurtuluş yok mu? Böyle çok devam edemem.

Kişinin kendi şansını kendisinin yarattığına inananlardanım.Bukadar olumsuz düşünüp herşeyi üzerinize çekmeyin lütfen.Biraz kendinize güvenin sevgiler...

Eskiden beni tanıyanlar çok şanslısın diyorlardı. Şimdi şanssızlık peşimi bırakmıyor. Bende de 2010'dan beri başladı her şey. Tüm sevdiklerim bir anda bana karşı oldular. Gittikçe daha da kötüleşiyor. Öyleki bazen intihar düşünceleri geliyor aklıma neyseki çok geçmeden taşınıyorum bu fikirden. Öyle hale geldimki kendimden çok utanıyorum. Bir tane bile arkadaşım yok. Bazen belki de şimdi böyle ama sonu çok iyi olucak herşeyin diyorum. Bir kurtuluş yok mu? Böyle çok devam edemem.

Bir nevi aynı durumda sayılırız. Tek fark intihar düşünceleri yerine katillere özenme durumu rol gösteriyor bende. Kendinizden utanmayın. Utanılacak birşey yok burada. Siz kendinizi bir amaca bağlayın ve o amacın peşinden gitmeye çalışın. Eğer başarı varsa sahte dostlarda vardır. Farkettiyseniz herkes aslında yalnız. Sahtelikler içinde kaybolacağınıza biraz kafanızı dinlemeniz iyi olmuş bence. Önce farkedin herşeyi gerisi gelir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri